30.06.2011

De små ting ...

... der gør dagen lidt sjovere!

Regnvejr

Jeg har ikke så meget at sige i dag. 
Lejligheden er ren, og jeg er træt.
Jeg lader Kanye overtage .. 
Jeg kan så pokkers godt lidt Kanye!

Har lidt travlt de næste par dage, så vi ses nok først i juli!

29.06.2011

Tilvænning ..


 Jeg er ved at vænne mig til håret, og er nået dertil, hvor jeg synes jeg er lækker når det sidder rigtigt!
Hvilket det ikke rigtig gør på nogen af disse billeder. Vind og solbriller er altså ikke en god faktor! Men så har man jo også lært noget i dag. Det var ellers dejligt at være ude og nyde solen lidt, nu hvor det primært er skyer der dominerer himlen. Ærger mig bare satans meget over, at billederne af mig blev så kikset! Men har en foto date med Katrine her på tirsdag, så satser på, at hun kan styre kamera mens jeg styrer mit hår!
Så skal man bare håbe på, at vejret ikke siger regn i store mængder på tirsdag!

Kan i huske de nye bøger?

I kan sikkert ikke huske, at jeg for lidt over en måned siden købte nye bøger, vel? Der var ikke ret mange der fulgte min blog, men jeg vil alligevel vende tilbage til dem.

Bogen "Om at være kone i Saudi Arabien" har jeg læst færdig. Jeg vil varmt anbefale den!
Den handler om forfatterens tid i Saudi Arabien, hvor hun fortæller om egne oplevelser og samtidig kommer med de fineste person fortællinger om de mennesker hun møder på hendes vej. Den er ærlig, let læselig og på ingen måde tung eller for meget. Ganske simpel bog, til en god pris. Den koster ca mellem 60-80 kr de fleste steder, og kan fx købes i mange DSB kiosker. 

Den første bog jeg gik i gang med at læse var "Ondskab". Jeg lagde den fra mig og to før nævnte bog i stedet. I går forsøgte jeg så at læse den igen. Men efter 5 sider måtte jeg simpelthen opgive.
Bogen er skrevet af Ruth Evensens datter, og skulle handle om livet i Faderhuset samt historien om, hvordan hun kom ud af det hele. Jeg synes selv det lød som en utrolig spændende bog, men .. Jeg kan ikke læse den.
Jeg måtte stoppe da jeg læste, at hun så en lys skikkelse som måtte være Jesus. Hvorefter hun tre dage senere så en mørk skikkelse der var satan selv, som hun jagede væk.
Jeg er et troende menneske, men det blev alligevel for meget for mig. Jeg måtte ligge bogen fra mig, og tvivler på at jeg nogensinde får den læst færdig. Desværre. Den kunne ha' været så interessant!

Den sidste bog "Fjenden i os selv" er jeg endnu ikke gået i gang med at læse. Det er en fiktiv historie, baseret på rigtige love i Sverige. Den skulle sætte spørgsmålstegn ved al den terrorlovgivning der er blevet lavet, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at læse den. Jeg regner med den bliver en rejsekammerat til USA måske. Det må vi se på. Ihvertfald lover jeg at vende tilbage med min mening om den sidste bog!


Uh, nye billeder på dA i øvrigt.
Hvad synes du?

28.06.2011

Nyt hår ....


Hvad synes i?
Jeg er sgu lidt i tvivl. 
Folk siger det er flot, men jeg synes det er lidt underligt!

Måske jeg bare skal vænne mig til, at det er kort !

27.06.2011

Lidt blandet fra skabet!

Nu har jeg leget sommer og været til studenterfester, og hver gang jeg har fundet noget i skabet har jeg tænkt "Så laver jeg en dagens outfit blog når jeg kommer hjem!"
Men det er aldrig så simpelt, vel? For jeg har glemt det eller været for træt når jeg så endelig kom hjem.

Men her kommer der så lidt blandet godt fra ugen i helt tilfældig rækkefølge!


 Det første sæt tøj er fra i går. Det er en evighed siden, jeg sidst har brugt mine sorte bukser fra GinaTricot. Toppen er fra Victorias Secret i øvrigt. Den er så super lækker!
Det andet sæt tøj er fra i dag. Mine perfekte shorts fundet ved et held i New Yorker, og en tube top fra Vero Moda. Herre meget ynglings sæt om sommeren!
Det tredje sæt tøj er den kjole som jeg startede med at have på, da jeg fejrede Katrine i mandags. Kjolen er en gave fra nogen veninder, og skulle være Bahne så vidt jeg husker.
Det fjerde sæt tøj er det jeg skiftede til senere om mandagen. Min behagelige buksedragt - mit vilde sats fra HM! Jeg går jo normalt aldrig i sådan noget, men jeg er faktisk blevet ret glad for den her. Så måske finder jeg mig en ny på et tidspunkt!
Det femte sæt tøj er det jeg havde på til studenterfest i lørdags. Bare en løs top fra HM og et par leggins fra samme sted. Nemt og behageligt. Dog fik jeg taget mig en plads ved åbningen til teltet, så det blev lidt køligt i løbet af dagen. Men hyggeligt var det!

Hvor ser jeg egentlig utroligt træt og kedelig ud på de billeder.

26.06.2011

Jeg vil gerne ...

... se flere mennesker.
... have nyt cover til min tattoo.
... klippes korthåret.
... købe en masse fedt sommertøj.
... forkæle min dejlige kæreste. 

... være mere aktiv i hverdagene.




Ved i hvad problemet er?
Det meste koster penge.
Jeg har ikke en krone, og det har jeg heller ikke i næste måned. Det er faktisk bare frygteligt.
Jeg sad til studenterfest i går, hvor de samlede pant i en kasse. Jeg overvejede fandme, at spørge efter kassen. Jeg er desperat folkens. Jeg har også overvejet, at tage ned i Kilden.
Kan man søge studiejobs nu, selvom man først begynder på studie til september? I så fald, hvor kan man finde studiejobs henne? Jeg er så desperat, og jeg skal så meget have et arbejde når jeg starter på universitetet. For jeg er fuldstændig flad. Skole og arbejde og mig er en dårlig kombi, men dårlig økonomi påvirker mig så meget, at jeg ikke har et valg. Slet ikke når man skal købe bøger til uddannelsen.
Jeg er desperat. Nogen fixe ideer folkens?

Jeg vil bare gerne kunne forkæle min kæreste, have det cover til min tattoo jeg har ønsket mig i over et år og købe noget lækkert tøj og blive korthåret mens jeg stadig har modet til det!

Btw. 
Dagens outfit blog kommer snart.
Med flere sæt tøj. Måske i morgen!
Det mangler jeg vidst efterhånden.

24.06.2011

Mille ♥

Det sidste billed jeg har, af mig og min hund.
Desværre også det sidste billed, jeg nogensinde vil få. 

Jeg er ikke længere hundeejer. Officiel har jeg aldrig været det, for du kan ikke underskrive meget som 12 årig eller 15 årig. Hun har været der gennem tykt og tyndt, og hun har været en ubeskrivelig støtte gennem mit hav af op og nedture fra da jeg boede hos min mor, til jeg mistede min mor, til jeg kom hjem fra efterskole og da jeg skulle overleve gymnasiet. 
Nu er hun der ikke længere. Det blev til 8 gode år sammen med hende, og hun blev 9 år gammel. Det er jo en fin alder for en hund, så jeg kan ikke klage. Jeg har altid vidst, at denne dag ville komme. Men derfor gør det stadig ondt. Hun var trods alt min hund! 

Jeg håber, at der er et liv efter døden. For min hund ville være henrykt over, at se min mor igen. Og min mor ligeså. 
Sød tanke, selvom den er naiv, ikke sandt?

Ganstaaaaa!

Undrer du dig en smule over titlen?
Det er okay. Den er heller ikke nem at gennemskue. Jeg har bare valgt at gense min elskede gangsta panda fra USA. Min kære, kære panda fra et outlet center i North Carolina. 



Look at the panda! 
Okay, pænt evil look jeg har på det billed til højre. 
Jeg har desværre glemt, hvad buttikken hed. Det var et eller andet Outlet center et sted. Jeg sov meget når vi kørte. Mig og skæve døgnrytmer er ikke så fandens gode venner! Men jeg vil gerne anbefale en anden butik til jer - Delia's. Jeg har en enkelt gang forsøgt at bestille noget fra hjemmesiden, men det blev anulleret fordi det var et dansk kort (De tror det er snyd, når det er danske kort).
Men måske er det muligt nu? Jeg har desværre ikke været rig nok til at prøve det igen. Men ellers find en butik hvis i skal til staterne! Jeg synes det var en lækker butik, og de har virkelig nogen søde sommerkjoler af og til. Det bedste ved det hele er, at ingen andre har noget magen til!


23.06.2011

Mit hår gennem de sidste 12 år!

Nu har jeg brugt en halv dag på at snakke om hår - og endda overvejet nye frisurer!
Så nu synes jeg det kunne være sjovt, at se hvad jeg egentlig tidligere har fået klippet af når jeg er blevet klippet!

 Her er jeg 9 år gammel.
Sødt pagehår. Jeg ser bedårende ud synes jeg!
Bemærk min meget højt taljede bukser og seler.
Jeg var så sej ... Eller noget!

 Hmm. Her er jeg vidst 13 år tror jeg. 
Og her startede min kamera skræk også ca. 
Håret er ikke blevet meget længere, 
men min mor gav mig endelig lov til at lade det vokse.
Som 15 årig kom jeg på efterskole.
Så her er jeg omkring 15-16 år. 
Her er det så blevet noget længere! 
Jeg hader det her billed så meget, 
og alligevel er det det min familie har stående i deres hjem.
Jeg har lyst til at smadre de billeder hver gang !

Som 17 årig fik jeg klippet det hele af igen. 
Egentlig var det meningen, at jeg skulle inspireres af Fru Beckham.
Men min frisør og mig nåede frem til det her. 
Jeg modtog meget blandede reaktioner. 
Jeg kan stadig godt lidt det!

Mit hår har altid været helt glat!
Her er et billed fra .. 2.g tror jeg, hvor jeg er kommet hjem fra gym fest.
Og det hår her er så resultatet af, at jeg har sat det op på tilfældige måder hele aftenen!

Det var faktisk blevet ret langt, da vi nåede til 3.g.
Dette ringe morgenbilled, blev taget den dag jeg skulle klippes.

.. Og så kort blev det så. 

Og i år fik jeg så lavet krøller. 
Det mest fornyende jeg nogensinde har prøvet.
Men de forsvandt på næsten to uger .. 


Som i kan se, så skifter jeg gerne.
Nu skal jeg bare samle mig mod - og penge - til at blive klippet korthåret igen. Men hvor kort skal det være, og hvordan? I må gerne komme med forslag eller vælge mellem de billeder jeg selv har fundet i den forrige blog. I har helt indtil marts næste år, så bare fyr løs med ideer!

Pokker tage ...

... mig og min evige blog læsning.
Jeg har ikke godt af at være arbejdsløs. Jeg kigger dagligt en ret stor håndfuld blogs igennem, og selvom det er hyggeligt er det også farligt. Jeg har fået en konstant trang til at shoppe. Eller spise. Og nu vil jeg gerne være korthåret - igen!
Jeg har forsøgt at overtale mig selv siden 2.g, og mit hår bliver aldrig kortere end skulderlængde når jeg så endelig kommer til frisøren. I år blev det næsten ikke kortere, jeg fik bare lavet krøller. Som døde ret hurtigt.

Jeg vil så gerne ... men kan jeg?
Vil det se pænt ud til mig?
Hvor kort tør jeg få det, hvis jeg endelig gør noget ved det?


Kom nu Maria, saml lidt mod for fanden!
Tag en beslutning !!

21.06.2011

Præcis for et år siden ...

... rendte jeg rundt med en rød hue og nød livet.
Efter studenterfesten i går, blev jeg helt nostalgisk. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem her til aften, var at grave huen frem og kigge lidt på den. Tænk at jeg ventede så mange år på en hue, fik den, gik med den i en uge og sidder her et år senere og savner det hele så frygteligt meget.

 Lille flaske og glas der fulgte med huen! 

 Navnet bag på huen - i sølv fordi det er flottest!
Guld og rød go home! Sølv er flot og kan ses på afstand!

 Sådan ser den altså ud. I overraskende pæn stand, ikke sandt?

 Men indvendigt er der blevet fyldt godt ud med lidt af hvert. 
Vidste i øvrigt, at både Henrik og Vinnie er mine for evigt udkårne? Hehe ..

Jeg har mapper med billeder der bare er opkaldt efter uge dagene. Det var nogen fine billeder jeg fik foreviget den uge, og jeg nyder at kigge dem igennem.
Men synet af huerne er altså et ømt punkt blot et år efter man selv stod med en på hovedet!

Flot Maria ..

Jeg har glemt min mobil oplader derhjemme. Det er ikke specielt smart, men tro det eller ej, så lever min mobil faktisk endnu. Også kun lige! Det er heldigt, at jeg bare kan ligge den og lade passe sig selv. Der er så sjældent nogen skriver alligevel.

Det var lidt hårdt, at være med oppe på Katrines gymnasium i går. Alle de fine studenter.
Det bragte en masse følelser tilbage, som jeg lykkeligt havde glemt. Skuffelse, lettelse, rastløshed.
Det var en god dag, og det var dejligt at fejre Katrine og hendes flotte hue! Hun fik en bedre afsluttende karakter end jeg gjorde. Så håber bestemt hun er tilfreds med sig selv - om ikke andet, så er det slut alligevel.

Jeg er gået glip af en masse blogs de seneste tre dage. Glæder mig til at komme hjem og få mig godt opdateret igen! Jeg savner at kigge en milliard blogs igennem i løbet af dagen. Det er en frygtelig afhængighed siger jeg jer! Men det kunne ha' været Farmville på Faccebook, og så er tilfældige menneskers blog slet ikke så slem en afhængighed ved siden af det!

Rodet blog. Jeg vil smutte igen. Jeg vender stærkt tilbage med billeder og det hele i morgen!

18.06.2011

Homecoming ..

Kender i det, når man kommer i tanke om en fantastisk sang, som man ellers havde glemt?
Kanye West ft. Chris Martin er uden tvivl tilbage på min musikliste!

17.06.2011

Lige inden dagen forsvinder ..

... Så kan i da få dagens outfit!
Ikke fordi det er moderigtig eller det der ligner, men fordi det er behageligt og kedeligt hverdags agtigt.
Måske skulle jeg ha' delt det med jer alle andre dage end en fredag? Oh well, nu bliver mandag en festdag, så det er okay at bytte om på dagene!

Cardigan - HM. Top - HM. Bukser - Message. 

Det er i øvrigt de bukser jeg fiskede op af en kasse til 80 kr stykket. De er dejlig bløde, og siddet lidt løst om benene. Det er et super dejligt alternativ til min leggins besættelse! 
Toppen fra HM  er også ynglings. Den er en smule gennemsigtig, men den er også bare blød og rar. 
Alt i alt et virkelig kedeligt, men behageligt, hverdags outfit!

16.06.2011

Når dagen ender ...




Lidt blandet godt fra i går, hvor vi ellers forsøgte at fange den omtalte måneformørkelse.

En god frokost!

Min kæreste fik verdens bedste ide, da jeg spurgte efter forkost tidligere.


Hvem elsker ikke en god hotdog?

Jeg glæder mig til ...

... at jeg en dag får en bachelor.
... at jeg en dag skal købe et hus.
... at jeg en dag skal have en lille hvalp.
... at jeg en dag skal have børn.
... at jeg en dag skal giftes.
... at jeg en dag kommer til at veje over 50 kg.
... at jeg en dag finder mig en fantastisk arbejdsplads.
... at jeg en dag vil synes, at knap 2000 kr. er et ubetydeligt beløb.
... at jeg en dag vil blive bedre til at tage billeder og redigere dem.
... at jeg en dag lærer at spise ordenligt og sundt.
... at jeg en dag føler mig selvsikker.
... at jeg kommer til at rejse til et hav af lande

Men mest af alt glæder jeg mig til, at se hvad fremtiden vil bringe mig.

15.06.2011

Har du tænkt på ...

... hvor meget Photoshop egentlig kan gøre ved et enkelt billed?
Lige nu sidder jeg og leger med en håndfuld billeder. Ikke rigtig noget specielt, men bare for at lege lidt. Jeg tænkte jeg kunne tage et billed af mig selv, og blot pille ved en enkelt effekt. Billedet er taget i RAW, så det giver mig nogen gode muligheder for både at gøre mig pænere og grimmere. Hvilket jeg så har gjort!
Jeg er langt fra prof til det program, og jeg lærer stadig at bruge det. Men jeg kan gøre mig ret pæn uden make up og ret grim uden make up.

 En effekt. Og på det ene kan man se alt det man helst vil gemme,
og på det andet er fejlene så små de nærmest er ligegyldige. 
(Okay, clarity fik måske lige rigeligt på det sidste billed!)

Jeg kan faktisk meget godt lidt det første. Det kunne være sjovt at lave en portrætserie på den måde! 
Ved i hvordan billedet ser ud i sin originale form? 


Hvad synes du er pænest? Faktisk er jeg mest til originalen.  Eller det første billed. 
Der er et eller andet over, at man kan se alle detaljerne.

14.06.2011

En afslapnings dag ..

Dovenskaben længe leve!
Eller ... jeg ville faktisk helst dræbe dovenskaben, men det kommer nok aldrig til at ske.
Der er virkelig ikke sket noget i dag. Det er alt for lidt faktisk!
Men jeg har sovet længe (Ingen!!), stenet foran computeren, haft besøg af en veninde og spillet PS3 til den helt store guldmedalje. Den eneste grund til at jeg ikke spiller endnu er, at begge controllere døde for batteri. Hvor typisk er det ikke lige?

Så lige nu sidder jeg faktisk bare og venter faktisk. Vente ... vente ... vente ...
I so wanna play Wipeout HD again!


Jeg har altid haft en svaghed for bilspil, men Wipeout er mindst ligeså godt!
Man flyver rundt i et fartøj, og skal så enten hurtigst igennem eller smadre de andre deltagere.
Fart og bomber - what's not to like?!

13.06.2011

Mine planter!

... faktisk har jeg kun en enkelt.
Men jeg forsøger at passe Henriks, selvom jeg stinker til at passe planter. Så grundet min pinse kedsomhed, så får i en lille fortælling om planterne i denne lejlighed. Interessant, ikke?

Det er dem der står udenfor. 
De ser ikke så pæne ud for tiden. 
Måske de skal vandes lidt? Hmm.. 
Det er krydderier i øvrigt. Efter Henriks ønske. 

Vi har tre af sådan nogen her i vinduet. 
De har det ikke så godt som i kan se. 
Jeg har opgivet dem for at være ærlig. 

Henriks studenterblomst fra hans søster. 
En orkide, der er lidt død. 
Min stedfar har sagt, at hvis jeg husker at vande den,
så kommer der en ny gren på et tidspunkt!
Så den kæmper jeg for endnu!

Min studenterblomst fra Vinnie. 
Den gror helt vildt (Hvilket er vildt med den smule vand jeg giver den),
men netop fordi den gror, så håber jeg, at den en dag vil få blomster igen!
Den er altså heller ikke opgivet helt endnu. Kun meget tæt på!

I skal nok få lov til at høre, hvordan det går. Men kun, hvis det går godt. Der er jo intet at prale af, hvis de eneste to der ikke er opgivet skulle gå hen og dø. Men hvis de to sidste blomstrer, så er jeg lykkelig! Og så kommer jeg til at prale af mine ikke så grønne fingre !

I er godt nok lidt kedelige!

8 faste læsere, og et sted mellem 30 og 60 visninger om dagen .... og ikke engang noget "Synes godt om" eller "Synes ikke godt om". Ingen kommentarer selvom alle kan kommentere. Bare ... 30-60 visninger om dagen.
Oh well, den bliver da læst. Folk bruger i gennemsnit 1,36 minutter på siden. Og det er folk fra hele landet - også fra Hjørring - der læser med. Det er da meget sjovt. Bare synd i ikke siger et eller andet af og til!
Det er nu engang det hyggeligste ved en blog. At snakke med folk!

Nå, jeg vil også være kedelig i dag. Jeg har planer om popcorn og Wipeout på min PS3!
Ville bare give jer en lille opfordring til at sige hej en gang i mellem!
og så kan jeg da lige dele en god sang med jer, når jeg alligevel er her!

Mig som ellers hader Rasmus Seebach. 
Men det er jo også hans fars sang !

12.06.2011

Rock i Frederikshavn - Billeder!

Fredag d. 10. juni
Alphabeat er nu dejlige live! 
På lille scene spillede et band der hedder Superstition!
Og vi fik luftet vores solbriller lidt!
.. Og lavet fine grimasser!
 Og fredag sluttede Lars Lilholt af. Ikke noget jeg var vildt begejstret over!

Lørdag d. 11. juni
Danser med Drenge startede med at spille lørdag eftermiddag!
Klokken 16 havde vi æren af at høre The Blue Van!
Som i øvrigt er pænt gode live! 
Jeg er så charmerende!

Autografer fra 3 ud af 4 og billed med 2 ud af 4! 
 Seebach fik lov til at spille for en masse skrigende piger - 
han hev endda en med op på scenen! 
 DAD er altid en fornøjelse live! 
Men efter det, så sluttede "festen" også. 
Og turen gik hjem til en dejlig varm seng! 

Jeg har gjort billederne små, fordi ellers ville de fylde .. alt for meget.
Men klik på dem, hvis du vil se dem i oprindelig størrelse. Det er dog begrænset, hvor fed en kvalitet min Canon IXUS tager billederne i, når jeg zoomer og tager billeder i mørke. 
Men det er bedre end ingenting i hvert fald!

Håber i har haft en dejlig weekend!