31/08/2011

New in from the states!

Skal vi starte med det dårlige først?
Mine højt elskede Nine West støvler som jeg ledte så ivrigt efter, sælges kun på nettet. Hvor super meget røv er det ikke lige? Jeg var ihvertfald super skuffet da damen i butikken fortalte mig det. Jeg kan jo ikke købe sko på nettet når jeg bruger alt fra størrelse 36-39. Jeg var ked af det det, men det blev shoppet væk!


Er i klar til at se, hvad jeg fik med hjem?


Vi starter med det jeg fik i Charlotte Russe .. 
 Ak ja, og så får i lige et par fesne ansigtsudtryk med på vejen!

Den første kjole var et impulskøb - og så fordi jeg havde en mission om at få nogen kjoler i mit skab! Den anden kjole var simpelthen så sød, at jeg måtte eje den. En 50'er måtte jeg vidst af med for den! 
Så er der den med fjerene. Oh dear God, love at first sight I tell you! Den er helt elastisk og derfor lidt underlig at have på, men jeg er bare vildt forelsket i den simpelthen! 
Og så til sidst to tørklæder for 15$. Det jo ikke galt for et stort vintertørklæde samt et lille pænt et der evt kan peppe mine grå og sorte toppe op af og til! 

Og så har vi noget fra Papaya!

Sååå .. en ganske alminde sort tank top fra Papaya. Er i klar over, hvor svært det er at finde en top med brede stropper derovre? De har cami's overALT! Dødirriterende. Især fordi jeg egentlig mangler toppe, da det er noget jeg bruger ekstremt ofte. 
Da jeg jeg var på vej ind i prøverummet faldt jeg over den søde strikkede nederdel, og ligesom alt andet strikket måtte det prøves! Vi var gode venner før jeg overhovedet fik den på, og den kom altså også med hjem! 
Den anden strikkede sag er Najas og min brors skyld. De lokkede mig til at prøve den, og de fandt en uden fejl på. Så jeg kunne jo ikke modstå det, når nu de stod og gav mig den i hånden bogstaveligt talt. Så derfor ejer jeg altså en strik mere! 
Den sidste er en gave fra min bror. Den sorte top indenunder fulgte med. Ugler <3

Her kommer en smule fra Foreign Exchange .. 

Den eneste grund til at jeg ikke har mere fra den butik, er at jeg fandt den da jeg var ved at løbe tør for penge. For fanden de havde meget lækkert derinde! Naja og jeg var ikke engang nået igennem en tredjedel af butikken, før vi havde en 6-7 ting at prøve. Naja måtte desuden efterlade en lækker kjole derinde, da vi måtte konstatere den nok ikke ville blive brugt. Jeg efterlod en mega lækker strik derinde i en masse farver. Det var hårdt!
Men jeg fik prøvet den første maxi kjole der passede i længden. Det var vildt!


Aeropostale ..
 Det er blød med blød på!

Aeropostale har faktisk noget virkelig lækkert hverdags tøj. Jeans, hoodies, t-shirts. Jeg var ligeså forelsket i butikken denne gang som sidste gang. Men havde lovet mig selv, at gemme penge til senere indkøb, hvis nu jeg faldt over noget lidt mere livligt! Så derfor var den hoodie og bukserne alt det blev til. 

Pac Sun ..
Rigtig lækker butik også. Kunne sagtens ha' købt mere derinde, hvis ikke det var fordi min pung blev overraskende tom allerede den første hele dag i staterne. Så jeg tog den her og lovede at komme tilbage senere - men den anden Pac Sun havde et noget mere kedeligt udvalg af tøj. Så trøjen her var alt det blev til.
Men den er bløøøøøøøøøøød! I love it!


BCBGMAXAZRIA
Jeg har det meste af sommeren ærget mig over, at jeg ikke havde en kortbenet buksedragt, da jeg nu var blevet ret glad for den med lange ben. Men det fixede jeg inde i den her skønne butik, da jeg fandt stativet med tøj til 9$!

Michael Kors
 Jeg kan ikke huske hvad den kostede, men jeg fik det ikke dårligt over prisen ihvertfald. Jeg er simpelthen en super nærrigrøv, så i kan godt regne med det var billigt - ihvertfald af en Michael Kors top at være.
Jeg faldt over den, ekspedienten lokkede og jeg er vild med lysergrå i forvejen jo. Og hvem kan modstå at få Michael hjem i garderoben? Jeg kunne tydeligvis ikke, så toppen her er altså min nu!

Banana Republic
Argh, bløde stribede trøje til 15$! MÅ EJE!
Det var ca. sådan det lød inde i mit hoved, da jeg endelig fandt den. For to minutter forinden havde jeg set en ung kvinde komme forbi med en stribede trøje bare i blå og hvid. Jeg tog den lidt mere kedelige, fordi der kun var large tilbage i blå og hvid.
Den er stribet. Vi skal helt sikkert nok blive alt for gode venner hen over vinteren!

DKNY
 Denne trøje skreg på mig inde i DKNY. Egentlig var Naja og jeg bare inde for at kigge (Ligesom vi bare skulle kigge i MK), men så fandt vi den. Den kaldes en Cozy! Navnet tiltaler mig, selve trøjen tiltaler mig - men der er bonus! For egentlig er det meningen, at denne her skal kunne bæres på 12 forskellige måder. Noget jeg endnu ikke helt har turde afprøve endnu, da jeg er ret sikker på jeg fejler minimum hver andet forslag. Men det skal prøve ihvertfald!
Jeg har i øvrigt intet mærke på den, men min veninde der også købte en siger, at den ikke må vaskes men skal renses. Tror i ikke man kan vaske den på en skånevask? Eller i hånden måske med noget mildt sæbe? Jeg kan jo ikke rense en trøje jeg kommer til at bruge halvdelen af vinteren! 

GUESS
Endnu et køb, hvor jeg blev lokket. Denne gang var det Naja der var på jagt efter shorts, som synes den kunne være fin. Vi gik lidt frem og tilbage, og til sidst måtte jeg jo prøve den alligevel. Da jeg fik den på var den umulig at modstå! Ulempen ved den er den lækre ryg. For uanset hvor lækker den er, så er bh altså umuligt (Man skal IKKE kunne se bh'en når man render rundt i lækker kjole, så kan i sige hvad i vil!).
Men der findes jo heldigvis løsninger til sådan nogen kjoler, så det fik jeg også købt!
 Det løse ... 
 Ja, der er ingen grund til at opdele de sidste i bestemte katagorier synes jeg.
En vintage I <3 LA t-shirt (Ja, det hedder den altså bare..), verdens blødeste sokker (Siger mærket selv, og der er en grund til jeg betalte 90 kr for to par sokker!) og et par smalle Converse (Som sko erstatning fordi jeg ikke kunne få mine vinterstøvler!).

Nå ja, og så købte jeg et sæt Calvin Klein undertøj til lige knap 300 kr. Men jeg har det på i dag, så det får i altså ikke lige lov til at se. Det har i vel forståelse for. Det er nu heller ikke noget vildt, bare et sort sæt. Det er lækkert og blødt, og de siger at kvinder der går i lækkert undertøj lever længere og har det bedre. Så det var jo et godt køb! Haha'

Nå, men så fik i jeres tøjblog!
Hvad synes i om mine nye indkøb? Jeg havde mindre impulskøb end sidst jeg var derovre. Så satser på jeg får meget mere glæde af mine køb den her gang i forhold til det jeg købte derovre tilbage i 2008!

Til sidst kan jeg slutte af med det jeg tog med hjem til kæresten ...
(Selvom jeg vidst beholder den mindste for mig selv blev vi vidst enige om!) ...

Gotta love Angry Birds! <3

3 kommentarer:

  1. Ja, de er lækre er de ! :D

    SvarSlet
  2. kan du huske størrelsen på Aeropostale bukserne ?

    SvarSlet