09/08/2011

Den der næse ..

Den driller mig lidt synes jeg!
Gad vide om jeg alligevel er gået hen og blevet lidt småforkølet her i det "dejlige" danske sommervejr?
Oh well, min bror og jeg blev enige om, at Venice Beach kan kurere alt - måske lige med undtagelse af mit soleksem. Så det er sådan det må være. Så vitaminer og forsøg på at spise nogenlunde fornuftigt inden vi tager afsted må være rigelig indsats.

Ak ja, så startede jeg en debat om karakterer et andet sted. Og jeg skal lige love for, at jeg får hele turen nu!
Egentlig synes jeg bare karakterer fra indskolingen er en dårlig ide. Mine karakterer fra folkeskolen er totalt misvisende, og siden starten på gymnasiet har jeg opdaget et hav af huller i min undervisning. Både fra folkeskolen og min efterskole.
Jeg var ganske vidst doven på gymnasiet, men efter at have brugt hele mit første år på at kæmpe med det sociale, at vende hjem til Hirtshals igen og min haltende faglighed ... Ak ja, så måtte jeg altså opgive.
Jeg blev lært af mine karakterer, at jeg kunne alt. Bare jeg gjorde en indsats og sagde noget af og til. Det blev totalt modbevist på gymnasiet, og nu frygter jeg at blive slagtet på universitetet. Jeg er spændt, men skide nervøs. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan få den bachelor?
Anyways, tilbage til karakter delen. For mig var mine karakterer misvisende. Det hjælper ikke at sætte tal på folk, hvis undervisningen halter. Og hvad hjælper karaktererne alligevel? Folk følger sig så presset i 9. klasse, at de må tage PILLER for at slappe af. Jamen Jesus Christ altså. Det kan jo ikke passe! Vil det virkelig hjælpe folk, hvis det pres begynder allerede i 1. klasse eller 3. klasse?
Jeg synes ihvertfald ikke om ideen.

Som du måske har gættet, så ha jeg ikke så skide meget at snakke om.
Jeg kan fortælle at afstemningen til den nye header slutter kl. 10 i morgen! Jeg troede det var i dag, men det er altså kl. 10 i morgen! Så du kan stadig nå at afgive en stemme i højre side af bloggen!


3 kommentarer:

 1. Ej hvor er det trælst hvis du er syg! :/ Husk at tage aftersun med til USA eller købe noget derovre. Det bliver du nok glad for :)

  Hmmm det med karakterer er lidt svært at sige synes jeg... Man kan tidligt få en ide om hvad man skal arbejde på, men... man kan vel som barn ikke lade vær med at tænke at man bare er dårlig så?
  For mig selv var det omvendt mht. karaktererne i folkeskolen, efterskolen og HHX. I folkeskolen og på efterskolen fik jeg lorte karakterer, men jeg tog mig sammen på HHX og kom ud med et flot eksamensbevis. Her på uni har jeg slappet lidt af på første år fordi jeg ærlig talt var en smule skole træt og skulle have mange af de fag jeg lige havde afsluttet på HHX igen. :) Men hvis du får problemer med nogle Uni fag kan du bare skrive! Ikke fordi jeg nødvendigvis kan finde ud af alt, men det kan vel næste ikke undgås at du skal have et eller andet jeg har haft?? :p

  SvarSlet
 2. Hvis det bare er en forkølelse, så stopper det igen om to dage.. Skidt med det :P
  Jeg skal have solcreme med ekstrem høj faktor i USA og selvfølgelig husker jeg aftersun :P

  Jeg takker for dit tilbud ihvertfald!
  Men skal jo arbejde i grupper, så forhåbentlig kan jeg finde nogen der med sikkerhed kan hjælpe.

  Og det med karakterer .. Jamen folkeskole elever i dag er under så ekstremt et pres at de må tage beroligende piller. SOM 15 ÅRIG! Det er altså forkert.
  Og folk får vel også en en ide om, hvad de skal arbejde på undervejs i skolen? Ellers må det igen være undervisningen der skal styrkes, fremfor de bare sætter tal på eleverne.

  Men sådan har man jo forskellige meninger :)

  SvarSlet
 3. Er selv begyndt at blive forkølet... Jai! :p
  Haha godt! Så er du klar ;)

  Hihi så lidt :)

  Ja det er helt bestemt forkert. Og synes bestemt også de burde fokusere på at gøre undervisningen bedre i stedet for at fokusere på hvor gode/dårlige eleverne er.

  SvarSlet