24/08/2011

Suk hjerte, men brist ikke!

Mit indre blogger-hjerte bløder godt og grundigt.
I skal desværre ikke regne med at se flere billeder fra turen, før jeg kommer hjem til DK igen. Jeg har ellers så fantastisk meget at dele med jer, men til gengæld også det mest ondskabsfulde internet i verden. Efter ihærdige forsøg, har jeg konkluderet at i må nøjes med en smule tekst i dagens blog.

I går kunne jeg eller have fortalt jer om lidt mere shopping, samt turen til Venice Beach for slet ikke at snakke om Hollywood Walk of Fame! Det var en skøn dag, men vi fik måske lige rigeligt med sol på stranden. Grundet blæsten mærkede vi faktisk ingenting til solen, og Naja og jeg frøs faktisk det meste af tiden dernede. Men vi er blevet røde, ømme og har iøvrigt badet en smule i stillehavet. Det var sgu en god dag alligevel!
'
I dag var vi så i Universial Studios indtil parken lukkede omkring kl. 19. I løbet af dagen fik jeg besøgt Krustyland (Fra Simpsons), oplevet en scene fra Bones (Jordskælvscenen hvor ung mand der er helbredt fra kræft dør) og så fik jeg besøgt intet ringere end den rigtige Wisteria Lane!!
Bestemt heller ikke en dårlig dag, men skal hilse at sige at mine skuldre bestemt ikke ville bryde sig om mere sol selvom både arme og ben sagten kan tåle mere. Tsk, fjollede krop!

Jeg glæder mig til at dele billeder med jer, når jeg kommer hjem igen.
Indtil da .... så må i lige nøjes!

3 kommentarer:

 1. Det lyder alligevel til at I har haft jer en rigtig dejlig oplevelse. Ærgeligt at den driller med at uploade billeder - så jeg glæder mig rigtig meget til at se dem, når du kommer hjem til DK igen! <3

  SvarSlet
 2. Os i Blog.dk savner dine blogge :D

  SvarSlet
 3. Michelle: Ja, det er ekstremt ærgerligt!
  Men de skal nok komme! :D

  Mimi: Jeg savner sgu også at læse jeres!

  SvarSlet