08/08/2011

En sidste bid sommer ..

Ja, for sommervejret er da vidst på retur igen, hva?
Heldigvis er regnen ikke nået nord på endnu, så jeg tog ned i byen sammen med ham den dejlige kæreste af min. Bare lige for at ordne et par små ting, og kigge efter den der badedragt som jeg har sukket sådan efter.
Vi startede i Friis, hvis GinaTricot måtte skuffe mig. De havde desværre ikke nogen Lilly tube top til mig. Synes ellers den var en fin kandidat til sommertøj der måtte med til LA. Men sådan skulle det altså ikke være! Og jeg køber den ikke over nettet fordi det er for åndsvagt med fragt, og hvis den ikke sidder ordenligt og .. bla. Jeg hader at købe tøj over nettet!
Anyways, derefter gik vi rundt og kiggede lidt bl.a. i Sony Center. Alle deres computere var næsten solgt. Virkelig irriterende, men det gjorde valget meget nemt for mig. Det er altså ikke en Sony VAIO jeg skal have til studie bærbar.
Derefter forlod vi Friis, for at gå ned i Spar Nord. Jeg skulle ned og veksle nogen penge til USA, så nu er det også ordnet! Ork, jeg elsker dollars. Jeg kunne sidde og kigge på dem i evigheder næsten. Faktisk er alle andre pengesedler interessant. Bortset fra danske og Euro.
Overfor Spar Nord ligger Change. Jeg måtte jo derind, og jeg prøvede badedragten. Jeg prøvede den i begge farver, drejede rundt og dommen lød fra kæresten: "Køb den sorte!"
Så det gjorde jeg.Han lovede at give is, hvis jeg selv betalte de sidste 200 kr af de 300 kr (Havde i forvejen et gavekort på 100 kr nemlig). Da jeg så skal betale kører hun badedragten ind, snupper mit Club Change kort og siger: "Så skal du bare af med 150 kr". Så dankortet slap med sølle 50 kr, til gengæld er gavekortet til Change nu væk. Men det er okay, for jeg er lækker i den badedragt!

Så kæresten måtte ærge sig, for han vidste godt isen ville koste mere end jeg havde givet for badedragten. Men han valgte det jo selv, så det fik jeg et godt grin ud af. Ikke særlig sødt, men ... det er da lidt sjovt!
Vi gik op i Paradis efter is, og satte os på en bænk ved Gammeltorv. Indtil det blev for koldt, og turen gik tilbage til Friis, hvor vi startede.
Uhm, alt for meget is i forhold til hvad jeg kan spise!

Forresten kan i stadig nå at stemme på en ny header til bloggen. Der er to dage tilbage endnu, så hvis du ikke har stemt kan du da gøre det! Selvom jeg nok godt kan afsløre, at hvis 2'eren skulle føre når afstemningen slutter, så bliver det nok ikke den. Hvorfor er folk så vilde med den? Den er da dødkedelig!

6 kommentarer:

 1. Sweetness til at du kun skulle af med så lidt! :D

  SvarSlet
 2. Ja, det var fantastisk!
  Jeg glæder mig virkelig til at bruge den, og er pænt skuffet over dansk sommer lige nu :P

  SvarSlet
 3. med hensyn til SONY VAiO, kan jeg kun anbefale den. og jeg ved at de også har et sony center i shoppen :)

  SvarSlet
 4. shoppen et lidt ligesom Friis - ude ved aalborg storcenter (i skalborg).

  SvarSlet
 5. Nåå, kan du ikke sige storcenteret så :P
  Hahah! Blev totalt forvirret :P

  SvarSlet