18/08/2011

Så er jeg ankommet til Sjælland!

Jeg forsøgte faktisk, at opdatere min blog tidligere i dag. Men min mobil og min blog app arbejder ikke ret godt sammen, så det blev aldrig til noget. Bloggen forsvandt bare fra min tlf.
Jeg er godt ankommet til Djævleøen nu, og har lige indviet min bror i blogverdenen - inkl min egen blog. Han spurgte til de støvler jeg fablede sådan om, og så måtte jeg jo vise ham dem! Så nu har han set dem, grint af mig og sagt han ikke forstår det. Samtidig delte han en historie med mig om en en jagt på sandaler vi var på da jeg var en 9-10 år gammel. Jeg havde fået et par Ecco stukket i hånden, og blev spurgt om de ikke var gode at gå i. Mit svar var åbenbart, at dem skulle jeg ikke ha'. Det lignede jo noget min mor kunne gå med!
Så jeg har åbenbart altid haft en mening om sko. Måske er det forklaringen på, at jeg aldrig kan finde nogen jeg er tilfreds med!

Jeg har også gode nyheder til jer der følger med!
Jeg læste på hotellets hjemmeside her til aften, at der er fri internet på alle værelser. Så jeg skulle være i stand til at opdatere bloggen hver eller hver anden dag - alt efter dagens begivenheder og og hvor træt jeg er blevet af dem.
Håber i er ligeså begejstret for den nyhed som jeg er!

2 kommentarer:

  1. Jeg håber, at du får en super lækker tur, Maria. Det fortjener du!

    SvarSlet
  2. Tak søde Tina :)
    Jeg har min bror med, en god veninde med og der er varmt og jeg har penge. Så selvfølgelig bliver det en god tur! :)

    SvarSlet