06/11/2011

Lækker weekend erstattet med mild panik!

Jeg har haft den skønneste weekend med min veninde Pernille.
Det er ret imponerende, hvordan man kan miste kontakten et par år, genoptage kontakten og føle at man aldrig har været adskilt. Vi forsætter præcis hvor vi slap, og jeg blev mindet om, hvorfor hun i sin tid var min bedste veninde i en årrække. Hun er præcis som en god veninde skal være, og jeg har siden vi begyndte at snakke sammen igen undret mig over, hvordan jeg dog har klaret mig uden hende?
Ikke fordi mine andre veninder fejler noget, for det er bestemt ikke tilfældet. Men der er bare et eller andet mellem mig og Pernille som vi heldigvis ikke har mistet mens vi har levet videre uden kontakt til hinanden.

Weekenden stod på lange snakke, sjov, DMA, nachos, hjemmelavede brugere og oprettelsen af en fælles blog, hvor vi vil skrive på engelsk. Titlen på bloggen er "The Little Things in Lfe" og skal handle om de små ting der gør livet lidt sjovere at leve - selvom vi dog overvejer en FML etikette bare for evt at give folk et grin ud af vores dumheder!
I må hjertens gerne kigge forbi og fortælle os, hvad i synes om ideen!

Nu er jeg så hjemme i Aalborg igen, og i morgen går det endnu engang løs med uni livet. Kortfilm med eksamen d. 25. november og projektet med deadline d. 17. december. Vi har lige omkring 40 dage til sidste nævnte projekt, og vi har faktisk spildt godt og vel 30 arbejdsdage. Vi har pæææænt travlt efterhånden, og kortfilmen med snarlig eksamen hjælper sgu ikke ligefrem på det.
Giver min gruppe mig lov i morgen, så bliver jeg en kælling de næste 40 dage, for jeg er sgu stresset nu!

Så for at lette min egen stemning lidt hører jeg Something That I Want med Grace Potter. En fantastisk sang fra filmen Tangled, som helt sikkert er en af mine Disney favoritter btw!
I får den lige med på vejen, hvis i mangler noget at vippe tærerne til!

4 kommentarer:

 1. Et dejligt dejligt indlæg :) Jeg kender det rigtig godt, at "finde" sin veninde igen, det er dejligt at få noget så fantastisk tilbage igen :) Jeg elsker også tangled, det er er bare sådan en sød film, og jeg er generelt Disney fanatiker :D
  Held og lykke med eksamen her fra, jeg er sikker på du klarer det rigtig godt! :) Dejlig blog, jeg er fast læser ;)

  Kh Nanna
  www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, det er skønt at få bekræftet, hvem ens rigtige venner er af og til :)
  Jeg tror jeg har set Tangled så meget nu, at jeg snart må erklære den Disney favorit fremfor Skønheden og Udyret xD

  Og mange tak!
  Du kommer nok til at høre om den, når du nu er så sød at være fast læser (:
  Men be' pænt om, ingen links i din kommentar. Jeg vil meget gerne sætte dig i min blogroll til gengæld, hvis du gerne vil det :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også hel vild med Tangled - musikken er helt fantastisk!

  SvarSlet
 4. Det er også bare et fantastisk soundtrack :)

  SvarSlet