15/11/2011

Hjælp mig skønne læsere!

Jeg har været så heldig, at hele 36 skønne mennesker nu har valgt at kigge med på min blog.
Det er jeg selvfølgelig beæret over, og håber i har lyst til at blive her længe endnu!

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre fra jer alle sammen, om der var noget i godt ville se mere af.
Jeg kunne lave en afstemning om dette (Det er sket før faktisk!), men det er så upersonligt. Jeg vil gerne høre hvad I har at sige, og hvad i gerne vil se mere eller mindre af. Jeg vil gerne høre fra jer, og ikke bare se et bestemt tal på en afstemning.

Så kom med det!
Hvad vil i gerne se på min blog?
Hvad mangler? Hvad skal jeg skære ned på? Skal jeg bare skrive om løst og fast som det nu kommer til mig, eller ønsker i en mere klar rytme i det jeg laver? Det ville være skønt med noget feedback!

4 kommentarer:

 1. Først og fremmest: så fedt at du spørger! :)
  Nu til dit spørgsmål:
  Jeg synes det er super cool at følge din hverdag. Stress over UNI, din kæreste, dine veninder og sådan noget :). Og så din tøjudfordring og indlæg med billeder er super nice! :).

  SvarSlet
 2. Løst og fast, hvad end du har lyst til. For mig behøver der ikke være en rytme eller et bestemt overordnet tema for at jeg følger en blog. Din hverdag er et godt udgangspunkt at blogge om - det synes jeg hvertfald ^^

  Mht tøjudfordringen (som du skrev om i sidste indlæg) så har jeg læst dine indlæg men ikke deltaget i afstemningen eller kommenteret på disse indlæg. Alt (eller næsten alt) der har med tøj, sko, makeup etc har ikke min interesse når det kommer til blogs. Hvad folk går i, må de selv om. Derfor har du ikke hørt et pip fra mig - just so you know ;)

  SvarSlet
 3. Skriv hvad du har på hjertet - ligesom de andre to pointere, så tag udgangspunkt i din hverdag. Det her er din blog og skulle gerne være et frirum for dig, hvor du kan poste, hvad DU har lyst til :)

  SvarSlet
 4. Mange tak for jeres svar!
  Jeg er meget glad for, at i ihvertfald kan lide den som den er! Jeg spurgte nu også mest fordi, at der kunne jo godt være noget der ragede jer en papand - fx ligesom Michelle er ligeglad med tøjudfordringen! :)

  Men mange tak for jeres respons! :)

  SvarSlet