14/11/2011

Give aways - og note til tøjudfordringen!


Jeg kom lige til at tænk på, at jeg faktisk aldrig fik fortalt jer om den give away jeg vandt i oktober måned! Grunden til det blev udskudt, var at den ene del af give awayen skulle foræres til en veninde, som følger med i den her blog. Så jeg måtte tie, og vente. Jeg var hjemme ved hende i sidste weekend, og det var meningen jeg ville ha' lavet et planlagt indlæg. Nogen gange får man bare ikke gjort alt det, som man gerne ville. Men her kommer der så lidt!


Jeg vandt den på Annas blog, Sweet Petroleum. Grunden til jeg med stor iver deltog, er den lidt sjove præmie. Mig og min veninde - og en tilfældig mand i Rosengårdscenteret - fik ihvertfald et godt grin ud af læbepromaden skal jeg hilse at sige. Bacon saltet er endnu ikke blevet åbnet. Er ikke sikker på jeg tør efter erfaringen med læbepromaden!

Nu vi lige er ved give aways, så føler jeg min venindes give away fortjener lidt reklame. Hun har ikke så mange læsere, så jeg ved ikke hvor mange der kommer til at høre om den, men jeg vil ihvertfald gerne hjælpe hende af med hendes ellers meget fine præmie! 
Kig forbi Neverending, og deltag i den her fine give away!
Hvis du ikke selv kan passe dem, kan de måske blive en fin gave til en anden veninde? Hvem ved!


NOTE TIL TØJUDFORDRINGEN!
Når i nu ikke kan lide mit tøj, kan i så i det mindste kommentere på indlægget om udfordringen, hvad i ikke kan lide? Er det bukserne? Trøjen? T-shirten? Toppen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar