19/11/2011

En måned tilbage!

I går blev vores kortfilm færdig. Den er nu afleveret, og uanset hvad er det ikke til at ændre på.
På fredag venter min allerførste uni eksamen, hvor jeg skal op og forsvare den kortfilm vi har lavet. Jeg er en smule nervøs, men utrolig lettet over, at jeg skal til eksamen med ham der har undervist os i det. De første hold skal til eksamen i morgen og tirsdag tror jeg det er, og de skal til eksamen med to fremmede. Det er først vores hold, der kommer til eksamen med ham der har undervist os - og jeg er meget glad for det! Han virker så hyggelig, og jeg tvivler virkelig på, at man kan blive alt for stresset før en eksamen med ham!
Det værste ved eksamen er, at jeg er den næst sidste fra gruppen der skal op. Det betyder der står tre drenge med en karakter og en mening når jeg skal op. Det passer mig ekstremt dårligt, da jeg tror det kommer til at påvirke mig. Jeg ville gerne være der når de skal op, men måske jeg skulle snakke med dem om, at jeg først kommer til min egen. Det andet kommer simpelthen til at dræbe mig, tror jeg.

Men nok om det. For uanset hvad, så er mulighederne for at gøre det ekstremt meget bedre, en anelse begrænset. Jeg vil egentlig gerne gøre det godt, men jeg vil allerhelst bare have det overstået, så det er tid til P1 projektet alene.
For lige præcis i dag, er der en måned til vi afleverer. En måned til, at vi skal have et færdigt produkt. Men allerede d. 17. skal vi være færdige, for der rejser et gruppemedlem hjem til jul. Jeg tror ikke helt, at det faktum er nået frem til resten af gruppen endnu, men et kig i min kalender stresser mig lidt. Synes der er mange små ting, som slet ikke er noget nær i orden endnu til projektet.  Forhåbentlig er analyserne af de første tekster færdig til tirsdag måske. Så kan vi sende dem til vores vejleder, og - forhåbentlig! - få grønt lys til at forsætte med den næste og mere detaljerede analyse, som to fra gruppen allerede har givet sig i kast med!


Så weekenden står på læsning, rettelser, læsning, rettelser, læsning, rettelser osv.
Ikke det sjoveste at bruge en weekend på, men jeg kan se frem til en julefrokost med tutorgruppen i næste uge - dagen efter min første uni eksamen! De skal nok blive sjovt håber jeg - og jeg håber, at jeg ikke bliver mere syg end jeg er nu!!

Håber jeres weekend er sjovere end min er lige i øjeblikket!
- Har i forresten set, at jeg har bukket under for give away presset og linket til diverse fine give aways? Jeg kunne ikke lade være - især fordi jeg stadig synes min veninde fortjener nogen flere deltagene i hendes give away! Så jeg har lavet en give away side, ligesom jeg har blog-roll siden, hvor i meget gerne må sende en mail til mig for at få jeres blog skrevet op. Det giver ikke mange besøgende, men et par stykker skulle det give (:

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med eksamen Maria :) Personligt bliver jeg også nervøs, hvis jeg møder for tidligt op til en eksamen og i al ventetiden skal sidde og høre på, hvad alle de andre er blevet trukket igennem, deres karakterer og deres endnu ubesvaret spørgsmål. Bliv du hjemme indtil det er din tur, hvis det er det, du føler for. Slap af med lidt mad, sov lidt længe - prøv at øve din præsentation igennem 1 eller 2 gange og lad det så være ved det :) Lad være med at føle dig presset af de andre. Bare fokuser på om du er tilfreds med din præsentation - hvis du er det, så skal det hele nok gå godt :)

    SvarSlet
  2. Jeg skal prøve Sheena, jeg skal prøve!
    Men det der med at slappe af er nogen gange lettere sagt end gjort :P
    Men eksamen er heldigvis kl. 10, så er resten af dagen da i det mindste fri!

    SvarSlet