04/02/2012

Dumme, dumme Maria!

Okay, jeg har gjort mig nogen overvejelser her på det seneste, med hensyn til min blog og andre profiler rundt omkring på nettet. Hvilket betyder, at jeg er nået til et noget irriterende punkt på listen - den her blog.
Jeg er ret glad for min blog, og det er så lækkert at se, hvor mange der efterhånden gider læse med om min hverdags små ligegyldigheder. Ikke desto mindre, har jeg overvejet at lukke den. Det har jeg dog umiddelbart bare ændret til, at bloggen bare skal flyttes. Der er to grunde til den overvejelse, og dem skal i få nu.

For det første, oprettede jeg i sin tid denne blog, med henblik på at være langt mere anonym. Derfor brugte jeg også en helt anden mail, end den der ellers er min google mail til alt andet - hvilket lidt er et problem nu, da jeg har fået en mobil jeg kan blogge fra. For den vil gerne hente ALT fra den mail jeg bruger her, og det gider jeg ikke have på min mobil.
Hvilket på sin vis er overgang til punkt nummer to. Fordi jeg er som sagt ved at rydde op i diverse profiler på nettet (Hold da helt kæft, der er jo profiler overalt fordi man liiiiige skulle se hvad det var!). Hvilket også betyder, at jeg vil forsøge at lukke den mail adresse jeg bruger til bloggen her.
Kort sagt, jeg vil have samling på tinegne, og lukke alt det andet gøgl.

Så det jeg prøver at sige er, at selvom jeg normalt bliver så irriteret over folk der flytter rundt med deres blog af den ene eller anden årsag, vil jeg nu med al sandsynlighed gøre det samme i løbet af den næste uges tid.
Det betyder bloggen her bliver importeret til min "rigtige" google konto. Med lidt held kan jeg lukke bloggen her, og bruge samme adresse og navn til bloggen på den anden bruger.

Jeg er ked af besværet, men jeg håber i forsat vil læse med.
Jeg synes bare det var på tide, at få ryddet lidt op i alle de her profiler og mails jeg har på nettet.

5 kommentarer:

 1. Bare husk at ændre din blogspot adresse til noget andet end mmmmhbym inden du sletter... ellers kan du ikke oprette en ny blog med samme URL.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også lidt planen. Og så håber jeg det forsætter uden de store problemer!

   Slet
 2. Hovsa... der kom lige et M med for meget :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fejl laver jeg også overraskende tit!

   Slet
  2. Jeg plejer at skrive et m for lidt i! :P

   Slet