06.02.2012

Så er jeg flyttet !

Okay, jeg har flyttet bloggen over til min anden google bruger, som også er der hvor jeg har min google+ profil tilknyttet. Det betyder, at denne blog vil blive slettet i løbet af den nærmeste fremtid.

Jeg er ekstremt ked af ulejligheden, jeg vil bare meget gerne begrænse min profiler på nettet.
I skal være velkommen til forsat at læse med her - eller evt følge min tumblr med små random updates fra mit ofte ret kedelige liv! :)

04.02.2012

Dumme, dumme Maria!

Okay, jeg har gjort mig nogen overvejelser her på det seneste, med hensyn til min blog og andre profiler rundt omkring på nettet. Hvilket betyder, at jeg er nået til et noget irriterende punkt på listen - den her blog.
Jeg er ret glad for min blog, og det er så lækkert at se, hvor mange der efterhånden gider læse med om min hverdags små ligegyldigheder. Ikke desto mindre, har jeg overvejet at lukke den. Det har jeg dog umiddelbart bare ændret til, at bloggen bare skal flyttes. Der er to grunde til den overvejelse, og dem skal i få nu.

For det første, oprettede jeg i sin tid denne blog, med henblik på at være langt mere anonym. Derfor brugte jeg også en helt anden mail, end den der ellers er min google mail til alt andet - hvilket lidt er et problem nu, da jeg har fået en mobil jeg kan blogge fra. For den vil gerne hente ALT fra den mail jeg bruger her, og det gider jeg ikke have på min mobil.
Hvilket på sin vis er overgang til punkt nummer to. Fordi jeg er som sagt ved at rydde op i diverse profiler på nettet (Hold da helt kæft, der er jo profiler overalt fordi man liiiiige skulle se hvad det var!). Hvilket også betyder, at jeg vil forsøge at lukke den mail adresse jeg bruger til bloggen her.
Kort sagt, jeg vil have samling på tinegne, og lukke alt det andet gøgl.

Så det jeg prøver at sige er, at selvom jeg normalt bliver så irriteret over folk der flytter rundt med deres blog af den ene eller anden årsag, vil jeg nu med al sandsynlighed gøre det samme i løbet af den næste uges tid.
Det betyder bloggen her bliver importeret til min "rigtige" google konto. Med lidt held kan jeg lukke bloggen her, og bruge samme adresse og navn til bloggen på den anden bruger.

Jeg er ked af besværet, men jeg håber i forsat vil læse med.
Jeg synes bare det var på tide, at få ryddet lidt op i alle de her profiler og mails jeg har på nettet.

03.02.2012

Nye bøger ..

Tænk engang at 4 bøger og 3 kompendier kan ruinere en! Det er ihvertfald ikke meget sjov jeg kommer til at opleve den her måned!
Håber sgu det er spændende læsning!

01.02.2012

Erik Bagger brødskål

Jeg har været på jagt efter denne lille lime farvede fætter her ret længe, men penge har jeg jo ikke så mange af. Så sidste år besluttede jeg, at jeg ville ønske mig den i julegave. Min moster fik desværre af vide af en eller anden truntepige, at Erik Bagger bestemt ikke havde lavet sådan en i lime, men hun kunne få en i sort. Min moster købte dog noget helt tredje - desværre det samme som min stedfar.
Så jeg har rendt rundt med et tilgodebevis, og ventet på det rette er dukket op - og så var den lille lime farvede fætter pludselig på tilbud i Imerco - JA TAK!
Jeg er vild med farven. Jeg har lyst til at bruge den til ALT!

Og det bedste er, at jeg har flere penge at bruge i Imerco, når der igen dukker noget lækkert op. Yay!