31.12.2011

De sidste timer ...

... af 2011 drøner afsted. Selv har jeg planlagt dette indlæg, da jeg med al sandsynlighed stresser over tøj, make up og mad inden jeg skal ud af døren. Både mig og min kæreste har nemlig rigeligt at se til, inden vi kan sætte os ned og nyde årets sidste aften.

Godt nytår til jer alle sammen!
Source: weheartit.com



30.12.2011

Jeg kommer til at dufte så godt!

Jeg har slet ikke fortalt jer, at jeg vandt min venindes give away - har jeg?
Jeg synes ikke, at jeg kan huske det. Så nu fortæller jeg jer ihvertfald om det. Primært fordi jeg endelig har fået det hjem nu, og jeg kan godt fortælle jer, jeg kommer til at dufte himmelsk!

Fra min venindes blog!
Kan i se den røde? Den hedder noget med hindbær, og jeg er fuldstændig forelsket! De to andre dufter af passionsfrugt og æble, og de er også bare skønne. Det mest heldige er næsten, at jeg lige er løbet tør for det sidste af mit godt duftende sæbe, så fedt der kom noget nyt og gratis hjem til mig!
De to sidste ting er en håndcreme - jeg bruger tit håndcreme her om vinteren! - og en solid parfume. Jeg testede parfumen i går, og ingen kløe. Så det lader sgu til, at jeg kan tåle den! Det er vilde sager i min verden! Om ikke andet, så er jeg ihvertfald glad og tilfreds!

Skidt med tøjet man har på, hvis bare man har det godt med sig selv - og jeg kommer til at have det godt med mig selv, når jeg tager disse lækre ting i brug!

Nytårs outfit ..

Ja, så sidder man her. Det er nytårsaften i morgen, og jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal tage på..
Jeg har samlet tre af mine bedste bud, dog med gamle billeder, så i må forestille jer de ændringer jeg skriver om!

Først er der buksedragten - et impulskøb i USA - som jeg evt kunne tage på. Nok med et par strømpebukser, for ellers fryser jeg da vidst ihjel! :)
Dernæst favoritten. GUESS kjolen, som jeg altid leder efter en undskyldning til at have på!
Til sidst de højttaljede bukser - suppleret med en tilfældig top og tilfældig trøje. Farverne bliver nu nok noget af det samme - desværre. Jeg er ikke så faverig!

Såå ... folkens .. hjælp mig her!
Hvad skal jeg have på? :)


28.12.2011

Nu sagde jeg godt nok ...

 ... at der ikke ville komme mere jul på bloggen. Men med inspiration fra alle andre bloggere der deler deres julegaver med deres læsere, så fik jeg lyst til at gøre det samme! Samtidig får i lige i en anbefaling til sidst!

 Poul Pava termokrus - Herstal flag - Nuance karaffel - Tørklæde -  Strømper - Marcipanbrød - Hvid trøje fra Vero Moda - Penge til bøger (Uni livet er dyrt!) - Gavekort til HM ....
Billetter til SPAS her til foråret til mig og min kæreste (Lille julegave fra min bror, jo tak!)
 Raving Rabbids fra min kæreste - et spil jeg igår fik testet og klart kan anbefale.
Jeg synes det har stor underholdningsværdi, hvis man kan lide kaninlignede dyr der taler sjovt! Det er ikke svært, ret nemt at gennemføre også ... men hvis man mangler et Wii spil at spille med sine venner, så er det her virkelig et spil, hvor alle kan være med. Selvom der er den normale begrænsning på max 4 spillere. Det er vidst også rigeligt hvis man skal fægte med armene!

Jeg synes, at jeg har fået nogen skønne julegaver! 
Havde slet ikke forventet at få så meget, og min familie fra Kolding glemte min julegave, så har faktisk en til gode endnu! Det er slet ikke så ringe endda! Ved at pakken indeholder støvler og tre disney film, så kan slet ikke vente til den rammer lejligheden her i Aalborg i løbet af januar - forhåbentlig!

Har i fået nogen gode gaver? :)

27.12.2011

Lige det sidste jul, inden nytår!


Her er lidt billeder fra julen. Jeg har forsøgt at undgå alt for meget familie, da jeg ikke helt er sikker på, om de bryder sig om at være på bloggen. De første billeder er julepynt i min brors lejlighed. Nissen var en mig og mor havde til at sidde i sofaen hvert år. Skægget er misfarvet, hurra for nikotin, ikke? Sød er han nu, den lille nissemand.

Er i ved at være klar til nytår?
Har i fundet tøjet, og et sted at være? :)

25.12.2011

Pakkekrise pt. 2 ...

... er næsten afværget!
Nu håber jeg bare min moster fra Jylland har en meget lille julegave med til mig!


Nu mangler jeg bare at teste, om den kan lukkes!

24.12.2011

Nææ .. Se hvem der har sneget sig hen til en computer!

Hvis du gættede mig, så er du godt nok skarp!
Ej, min bror er på jagt efter gavepapir (Meget typisk min bror!) og jeg sidder her og bander over en mislykket neglelak på mine fingre. Ikke desto mindre er dagen startet med morgenbrød, æg og bacon og jeg skal snart under en dejlig varm bruser og stå og spilde lidt tid og vand.


Jeg håber, at i glæder jer ligeså meget til at give gaver, som jeg gør! 
Findes der noget bedre end at give gaver? :)

22.12.2011

Selv min mest trofaste tjener ...

... kommer på en ret svær opgave i år, hvis jeg får ret store gaver juleaften.



Heldigvis skal jeg af med den ene halvdel af posen, men den anden halvdel - som også er den tungeste halvdel selvfølgelig - skal med retur igen. Dog uden gavepapir! Selvom det næppe gør den store forskel.

Min røde kuffert er sgu kommet på en prøve i år!
- Og det er mine pakke evner godt nok også!

21.12.2011

Det der jul!

Vi nærmer os med hastige skridt juleaften, og jeg nyder helt sikkert ferien i fulde drag.
De sidste julegaver er pakket ind, der er kommet til og fra kort på dem, og så mangler jeg faktisk bare at pakke kufferten. Det bliver vel en gang i aften, at jeg beslutter mig for at tage tøjkrisen i hånden og finde en løsning. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal have på juleaften eller dagen efter.
Jeg har også måtte sande, at gaverne fylder det meste i min kuffert. Derfor er der med sikkerhed inden blog opdateringer før d. 25. december tidligst. For min computer kommer ikke med mig til Sjælland i julen. Så jeg er uden computer fra d. 22-25. Men de fleste sidder vel også og hygger med folk de holder af de dage, så jeg er vel næppe savnet (;

Jeg er klar over, at julen er en hård tid for nogen mennesker. Jeg håber alligevel, at dem der skulle have det hårdt denne jul, vil finde noget julefred og nogen venlige mennesker at fejre julen med. Alle fortjener en god jul, også selvom man måske ikke har en familie at tilbringe den hos, eller hvis man savner en i familien som ikke længere er i live.

Glædelig jul - sådan lidt på forhånd!
Må i få en dejlig en af slagsen :)

19.12.2011

Det der med at pakke julegaver ind ..

Jeg sidder og overvejer, om jeg skal pakke en gave om.
Jeg har været ude og købe en julegave i en butik, som havde ansat en til at pakke gaver ind. Jeg stiller virkelig ikke de store krav til gaveindpakningen, men når jeg ligefrem selv kan gøre det pænere, så synes jeg sgu det er lidt skuffende. Jeg har selv pakket end gave ind i dag, og den ser rædsom ud. Selv båndet fejlede jeg med, og måtte tape det fast til papiret. Det er til grin!
Men hvis man ansætter nogen til KUN at pakke gaver ind i en butik, så er det virkelig ikke okay, at den gave er ligeså dårligt pakket ind - hvis ikke den faktisk er værre pakket ind. Jeg er bare træt af, at jeg først opdagede da jeg var kommet hjem.
Så er dovenskaben blot en forhindring!

18.12.2011

Kan man ...


... blive sur, når det er sådan et ansigt der vækker en? Nej, vel?
Jeg savner godt nok at have hund, derfor var det også en himmelsk overraskelse, at min stedfar var blevet dogsitter her i weekenden. Han er bare den dejligste bamse-agtige hund som virkelig aldrig siger nogen ting. Han er bare så skøn er han, men lidt fjollet.
Mille - min gamle  hund -  var ihvertfald sjovere at lege med end han er. Han ser bare forvirret ud!

Disse billeder er fra besøget hos familien i Køge tidligere på måneden, hvor turen også gik i Tivoli. Jeg tænkte på at tage mit kamera med, men valgte at lade være. Det er vidst meget godt, for min julegave bliver sgu tung nok at få med hjem til Aalborg!

Nyder i weekenden?
I så fald, med hvad? :)

15.12.2011

Når ens held vender !

... Og det skal jeg virkelig love for, at det har gjort i dag.
I første omgang kan jeg jo starte med at konkludere, at mit P1 projekt er færdigt !
Derudover har jeg snakket med en veninde, som måske gerne lige vil sige hej i løbet af juleferien!
For at toppe det har jeg en aftale med min partner in crime, Carina - som har taget vanilliekranse med!
Sidst men ikke mindst .... Kan i huske dette indlæg? Her er forklaringen ..

 Orange bukser og en "Stay Awesome" t-shirt - jo tak!

Det kostede mig godt nok lige rigeligt, men det er sgu det værd. Der var meget panik omkring, hvilket størrelse jeg skulle bestille, og jeg blev rådet til nogen helt andre størrelser end det jeg kunne måle og regne ud på nettet. Til sidst tog jeg chancen og tog en beslutning - og de sidder perfekt!

Den her torsdag er slet ikke så ringe endda!

14.12.2011

Hvis der er nogen der tror ...

... at jeg er sur og bitter lige nu, så har de satme ret.
Nu havde jeg lige glædet mig til at shoppe stress og sorger væk med penge jeg virkelig ikke burde bruge - og så møder det her syn mig ...

 Stort set alt fra HM's kollektion med Trish Sommerville, er revet væk fra hjemmesiden somvar det gratis guld. Er der nogen derude der har købt dette og kommer til at fortryde det, så skriv lige!
For helvede, hvor er jeg træt af det. Nu skulle jeg jo lige prøvet noget nyt - og så er huen bare så fucking awesome !!

Ej, øv med mega meget øv på.

12.12.2011

Gotta love Beyonce!

På sådan en lang, grå, trist, kold og ... fik jeg nævnt lang? mandag, er jeg godt nok glad for, at Beyonce holder mig vågen! Selvom jeg nok blankt må indrømme, at det kan hun ikke klare ret meget længere!

And my fave at the moment ... 

11.12.2011

Wauw!

Hold da helt op, hvor har jeg efterhånden fået mange skønne læsere!
Kom lige til at se, at jeg har hele 37 læsere via google (Og 38 nogen andre tidspunkter? Det skifter hele tiden..) samt 8 læsere via bloglovin. Det er intet mindre end fantastisk at se, at folk gerne vil læse med på min blog!

Tusind, tusind tak kære læsere! 

Jeg håber i forsat vil følge med, på trods af aktiviteten er lidt sølle den her måned grundet julestress og projekt! Jeg har ihvertfald planer om at vende tilbage med fuld skrue, så snart projektet er afleveret!

10.12.2011

Google Friend Connect - er det slut?

Hvis i holder til i blogland og ofte roder rundt omkring, så har i sikkert allerede hørt en hel flok bloggere advare om, at google friend connect ikke længere skulle virke fra næste år.
Jeg er altid skeptisk, med mindre jeg har det fra en pålidelig kilde. Ikke desto mindre fandt jeg et indlæg på den officielle google blog lige her!
Tillad mig at citere:

Google Friend Connoect - Friend Connect allows webmasters to add social features til their sites by embedding a few snippets of code. We're retiring the service for all non-blogger sites om March 1, 2012.  We encourage affected sites to create a Google+ page, and place a Google+ badge om their site so they can bring their community of followers to Google+ and use new features like Circles and Hangouts to keep in touch.

Så det er altså sådan den officielle udmelding lyder fra Google. 
Så den bliver fjernet fra alle ikke-blogger sider!

Så der er ingen grund til panik - og hvis du alligevel går i panik, så er bloglovin altså en fantastisk side der under alle omstændigheder varmt kan anbefales af mig. Jeg er vild med bloglovin - og dødtræt af Friend Connect! 
Men sådan ser landet ud. Opfordring - tjek altid den officielle udmelding fra Google!



Jeg har vundet noget!

Jeg kan ikke lade være med at grine lidt.
Jeg er med i diverse give-aways, og heldet er sjældent med mig. Jeg vandt i sin tid noget fra bloggen Sweet Petroleum, hvilket jeg skrev om her! Jeg fik taget pis på min veninde med en af delene, og mangler nu at finde ud af, hvad jeg skal stille op med det dersens baconsalt.
I december vrimler det med julekalendere på nettet, og jeg deltager i et par stykker, inkl den inde på BeautyDiary .. I går var det en guldmaske der var på spil, og jeg skulle da være med!
Nu har jeg så vundet den her guldmaske, og ved ikke helt, om jeg overhovedet tør bruge den. Det er en guldmaske til 669 kr!! Jeg kan slet ikke forestille mig, at putte noget så dyrt på min hud. Jeg har ikke engang smykker der koster så meget!

Jeg synes det er lidt komisk.
Jeg håber min hud bliver glad for masken!
- Og at jeg overhovedet tør bruge den!

09.12.2011

Quote

Måtte altså dele den her med jer!

“Here's all you have to know about men and women: women are crazy, men are stupid. And the main reason women are crazy is that men are stupid.” 
- George Carlin

08.12.2011

Stres.

Jeg kan ikke længere finde hoved eller hale i noget som helst. Mit hoved snurrer rundt med tusinde forskellige tanker. Jeg forsøger at smile til verden, men hvor tit smiler den tilbage? Smiler den overhovedet, eller er jeg blot blevet blind? Jeg ved ingenting længere - andet end at jeg befinder mig i kaos.

Projekt uenigheder.
Forvirring.
Stres.
Penge mangel.
Stigende udgifter.
Julegaver.
Manglende kreativitet.
Transport problemer.

Og det eneste der hjælper er at putte sig under dynen med min bedre halvdel.

06.12.2011

Wauw, mums!

Som nogen af jer måske husker fra weekendens indlæg, så var jeg i lørdags i Tivoli. Jeg har været i Tivoli flere gange i julen, dog er jeg altid kommet tomhændet derfra. Tivoli er - om folk er enige eller ej - altså alt for dyrt i mine øjne. Men da jeg faldt over flødebooller med jordbærsmag og lakridssmag vidste jeg, at de måtte med hjem!

 Jordbær var til mig selv, lakrids var til min kæreste. Sådan en lille adventsgave kan man vel godt sige! Og da jeg så blev slik sulten mindede min kæreste mig om de hersens lækre sager måske skulle afprøves - så vi tog en.
Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal beskrive min begejstring. For pokker, hvor smager de altså bare alt for godt! Havde planlagt det som en belønning de sidste dage af mit projekt, men nu er pakken jo åben. Så må hellere guffe dem i mig, inden de bliver kedelige! 5 flødeboller der skal fordeles over 9 stressende dage - det er altså er skidt regnestykke. Men for fanden jeg håber at dagen i morgen ender i kaos, for så kan jeg da trøstespise sådan en!

Så en anbefaling fra mig til jer - Spangenberg flødeboller er slet ikk' så ring' endda!

Åh, december stress!

Det er nogen lange dage, som alligevel er alt for korte. Det hele handler for tiden om det der famøse projekt, som jeg vidst har nævnt i nogen korte vendinger herinde. Der er efterhånden lidt stress på, for som denne dag lakker mod enden, så er der kun 9 dage til vi skal have skidtet printet. Der er mange små ting der mangler, og det stress vi oplever påvirker helt bestemt gruppen.
Og bloggen her lider bestemt også under det, men min erfaring er, at min blog ikke er den eneste der lider under december stress! Det er vel bare naturligt, når man nærmer sig julen. Jeg har forresten ikke købt julegaver endnu, hvilket er lidt skidt. Det øger ligesom mit stress niveau lidt, men måske jeg bare skal hellige d. 19. december til det!

Hvordan går det med jer?
Stresser i med eksamens opgaver af nogen slags?
Eller julegave indkøb for den sags skyld?
Eller lider i ligesom mig, under en blanding af begge?

05.12.2011

Ups ...

Kan i huske, at jeg i november sad og savlede over et par ting?
Ja, ups!


Den første sne!


Jeg elsker sne. 
Ihvertfald så længe det falder! 
Derefter er det bare besværligt!

02.12.2011

Når i læser dette ...

... er jeg på vej til KBH.

Jeg skulle gerne på nuværende tidspunkt sidde i min stedfars bil på vej til Sjælland. Sidste weekend blev jeg ringet op af ham, hvor han spurgte om Henrik og jeg ville med. Han giver transport - samt indgang til Tivoli! Det er jo svært at modstå, så vi takkede ja. Så må vi se om vi kommer i Tivoli i stormvejr eller hvordan det ser ud med det vejr der.

Skal i noget spændende i weekenden?