31.07.2011

Trods al håb var opgivet ...

Forsøgte min kæreste at give mig troen på en universitetsuddannelse. Jeg troede det var for folk med det godt gennemsnit, og allerede dengang vidste jeg, at jeg ikke kunne leve op til de gennemsnit jeg hørte om. Men han fortalte mig om det universitet han ville på. Han fortalte mig om Humanistisk Informatik. Han gav mig troen på, at jeg kunne mere end det jeg troede. Han forsikrede mig om, at jeg kunne komme ind. Han gav mig håb.
Jeg har drømt om universitetet siden jeg var mindre. Jeg ville gøre min mor stolt af mig, og så virkede universitet som et sted at gøre det. Men gymnasiet var hårdt ved mig. Fysisk og psykisk. Jeg opgav håbet om, at gøre min mor stolt med en universitetsuddannelse. Men han fik mig til at overveje det, og i foråret søgte jeg ind.
Bekræftelsen kom i weekenden. Jeg skal forhåbentlig have mig en bachelor nu.

Min mor er her ikke til at se mig. Hun så ikke mine fantastiske karakterer i 9. klasse. Eller de dårlige i 10. klasse. Eller de virkelig skuffende karakterer der alligevel endte med en rød hue på mit hoved sidste år.
Men jeg vil forsøge at gøre hende stolt. Og resten af familien. Samt mig selv selvfølgelig.

D. 1 september 2011 starter jeg.

29.07.2011

Hold da helt op!

Skal da lige love for, at det er sommer nu, hva?
Gennemsnits temperaturen i lejligheden siden jeg kom hjem har været ca. 28 grader. Både morgen, middag og aften - og det er varmere udenfor i solen! Jeg smelter simpelthen, men alligevel besluttede jeg, at lade Sims være i dag, og tage tæppet og ligge mig ud med en bog. Jeg fik læst et kapitel, og så kunne jeg ikke mere. Det blev simpelthen for varmt!


 Og så ringede man lige til sin mormor, som bestemt synes jeg skal besøge hende.
Det kan man vel ikke sige nej til, så i morgen forsvinder jeg altså igen en dags tid :)

28.07.2011

Pokker tage H&M!

Forbandede efterårs katalog. Det ligger bare der og kigger på mig, og alle de strikketrøjer ligger og skriger efter mig. Min største svaghed, uden tvivl. Jeg kunne godt tænke mig, at jeg havde råd til bare nogen af dem!


Der er så meget, som jeg gerne ville have. Men jeg mangler pengene jo! Og så er der ikke meget andet at gøre, end at håbe man får råd til noget af det hen over efteråret!

27.07.2011

The Lonely Island

Min erfaring er, at alt for få mennesker kender denne gruppe - og det skal der altså laves om på!
Der findes intet bedre end et godt grin, og hører du sange fra disse drenge, så er grin garanteret - med mindre du er totalt humorforladt! (Ja, det selvfølgelig bare min mening..)
Så her kommer et par videoer med drengene ...


Jeg kunne sådan set blive ved .. Kunne du lide det kan jeg anbefale, at du kigger på lidt flere og eventuelt investerer lidt i et par af deres sange eller måske begge deres cd'er!

26.07.2011

Lidt kedsomhed ..

Det føles ærlig talt som om, at hele verden er gået i stå.
Jeg fik mig et chok i formiddags, da en mand kom for at aflæse vand. Tak for advarslen alligevel! Så står man der i nattøj med morgenhår og ser fuldkommen idiotisk ud. Men han var nu flink, fandt vanddimsen han skulle aflæse ret hurtigt og ønskede mig en god dag.
Det er så mit socialliv for i dag. Ej, jeg var godt nok ovre hos en pakkedame på "posthuset" for at spørge, om der virkelig lå en pakke til min kæreste. Det gjorde der ikke, det var den han fik onsdag formiddag.

Udover overstående er det meste af tiden blevet brugt på at spille Sims. De to tvillingedrenge er snart voksne, faren der lige har nået toppen af militær karrieren bliver gammel om 1½ dag og de to tvillingepiger er børn der elsker forholdsvis musik og malerier.
Den ene dreng har endda fået en kæreste! Satser stærkt på at den anden dreng også får en lige om snart. Pigerne er jeg lidt mere bekymret for. Alle de venner de får er piger, ergo jeg kommer til at mangle nogen drenge når de bliver teenagere. Men det kan jo fixes!
Det der irriterer mig mest er, at en voksen dreng som moren har fra et andet forhold åbenbart ikke er i stamtræet, men han er angivet som familie hos samtlige i husstanden? Sims er af og til lidt idiotisk synes jeg.

Nu sidder jeg så her. Endnu en kedelig blog til rækken.
Men man kan jo ikke opleve noget alle dage, og slet ikke når pengepungen er fuldstændig tom. Håber alligevel der er nogen læsere derude, som stadig kigger med. Det varer ikke mere end 24 dage, så går turen mod LA! Og der er forhåbentlig lidt mere at fortælle under eller efter den tur!

25.07.2011

Hjemme igen ..

Hjemme igen. Med pizza, lidt godt fra grænsen (Bl.a. Nikoline med hyldeblomst. De er altså lækre!).
Og jeg er selvfølgelig allerede godt i gang med Sims 3 igen. Selvfølgelig!

Jeg er i øvrigt også et skridt nærmere turen til LA i næste måned. Flybilletterne er jo bestilt. Hotel ligeså. Kufferten er ankommet til lejligheden i Aalborg og nu har jeg sørme også bestilt togbilletterne til og fra Sjælland. 138 kr blev det forresten kun til med togbilletterne! Det var fantastisk!
Så jeg mangler faktisk bare at pakke. Og veksle lidt kontanter.
Det er lige om snart er det!

Håber u har haft en god weekend, og at jeg har noget mere interessant at sige i morgen!

24.07.2011

En tragisk weekend.

Det er faktisk meget trist. Tragedien i Norge, en død i flystyrt herhjemme, Amy er fundet død ..
Tragedien i Norge er uden tvivl det der fylder mest hos de fleste. Et antal døde der nu er oppe på 93 fylder alt for meget - især når de fleste ofre er unge mennesker der blot forsøgte at opnå deres mål på fornuftig vis. Fantastiske unge mennesker, der rent faktisk vil kæmpe for deres politik på fornuftig vis.
Desværre kan man ikke sikre sig mod folk, som på en eller anden måde har mistet alle former for fornuft ligeså vel som empati.

Det er tragisk.
Men jeg synes også det er synd at overlevende og pårørende ikke får den fred de med sikkerhed har brug for. Medierne er jo over dem som en flok gribbe!
Giv dem nu fred og ro .. Det er det de har mest brug for nu!
Published with Blogger-droid v1.7.4

20.07.2011

Så er det alenetid!

Nu er kæresten taget afsted til Odense. Der skal han være de næste to uger, som arrangør for et arrangement jeg ikke orker at forklare her. Jeg regner ikke med, at nogen af mine læsere skulle være synderligt interesseret alligevel.
Det betyder også, at jeg nu er alene. Alene kan være godt, men i to uger? Jeg fungerer ikke til at være alene. Jeg lukker mig inde i en boble og glemmer både døgnrytme samt spisning. Men det er en udfordring, og mon ikke jeg klarer den alligevel? Ihvertfald ved jeg da, hvad meget af min tid skal gå med.


 
Jeg har lige været inde og svede ved tv'et, for selvom det måske ikke er den perfekte måde at bevæge sig på, så er det bedre end slet ikke at gøre noget! Og diverse øvelser og spil på Wii Fit Plus er nu ret så underholdende - også selvom man er alene.
Nu har jeg installeret Sims 3 på kærestens computer, som heldigvis blev hjemme i lejligheden. Så resten af dagen forsvinder nok mens jeg sidder her.
Så er der faktisk kun tilbage at pakke en taske til weekenden, hvor jeg har tillusket mig at komme med til Sjælland over til noget familie. Det er alligevel 4 dage, hvor jeg ikke skal tænke på mad eller penge til det. Samtidig har jeg mulighed for at hjælpe en veninde med at flytte til Albertslund, hvilket jeg faktisk er lidt glad for! At jeg kan hjælpe altså. Egentlig så jeg helst hun blev her i Nordjylland, men det hun skal læse er på RUC, og så må jeg jo bare finde mig i, at endnu en god veninde bor endnu længere væk end jeg er vant til.

Suk, jeg har kun været alene i knap en time, og jeg savner ham allerede.
Håber tiden kommer til at gå. Jeg kan ikke love opdateringer i weekenden, men jeg kan fortælle jeg tager mit kamera med, så måske er der billeder til jer når jeg kommer igen! Dem plejer folk gerne at ville se.

Jeg vil sætte mig til rette ved skrivebordet. Jeg har nemlig savnet Sims!

19.07.2011

Åh, tak for ingenting!

Her sidder man uden penge, og så kommer et H&M katalog ind af døren. Det ville være skønt at købe sig fattig i tøj lige nu synes jeg!

Har i set noget fra H&M som i bare må have? Jeg har ihvertfald fundet en trøje jeg vil ha.. Men Bloggerdroid vil ikke lade mig dele billeder med jer desværre!
Published with Blogger-droid v1.7.2

18.07.2011

Rastløs ..

Jeg ville gerne opdatere bloggen dagligt, det ville jeg.
Men jeg er gået lidt i sommerferie-mode og ordene mangler. Jeg har ellers lidt af hvert at fortælle, men ikke nok til at ordene kommer til mig. Jeg er alt for fjern til at få noget fornuftigt ned på skrift!
Så jeg vil gemme mig hos min kæreste igen til han tager afsted på onsdag, og derefter vil jeg besøge familie på Sjælland. Efter det skriver jeg nok igen, men den kommende uge her er der nok lidt dødt.

Jeg håber, at i nyder sommeren trods det lidt kedelige ferie vejr :)

17.07.2011

Ulvkærskolen


Det er trist at vide, at skolen nu er lukket. Hvorfor den er lukket er mig en gåde, da den anden skole endda skal til at bygge en elevator for at kunne tage imod handicappede eller svagt gående elever. Ulvkær er endda over de sidste mange år blevet forsøgt sat i stand. Der er brugt millioner på alt fra nye stole og borde til et splinter nyt gulv i idrætshallen. Siden min tid er skolegården også noget forandret. Den var stort set tom i sin tid, og de havde endda et plankeværk der adskilte legepladsen (Hvorfra billedet her er taget) og selve skolegården.
Den ene fløj - den med alle klasselokalerne - skal vidst laves til en kæmpe børnehave eller sådan noget. Den anden fløj - til venstre på dette billed - skal ingenting. For hvad bruger man et par gamle idrætshaller, et hjemkundskabs lokale, en håndgerningslokale samt en tandlægeklinik til? De snakker om at rive den fløj ned.
Selvom med en satans masse børn på den ene side, så er et par haller vel egentlig meget praktisk.

Jeg håber jeg kan nå at komme forbi og få foreviget lidt flere billeder af min skole inden den ... bliver helt anderledes - eller væk. Mig og Pernille var derovre for at kigge lidt ind af vinduerne, og der er sgu meget af det der ligner sig selv. Jeg fik genopfrisket nogen gamle minder om at gemme sig på toilettet når vi ikke ville ud i frikvarteret samt genopfrisket savnet af den helt igennem lækre katinemad som jeg stadig savner frygteligt meget!
Det var en god skole. Jeg har gode minder derfra, og knap så gode minder. Ikke desto mindre er det skolen for mig, selvom jeg har både har været på privaten i Hjørring og den kommunale nede i midten af Hirtshals.

16.07.2011

Gensyn

I dag mødtes jeg med en veninde, som jeg ikke har set længe. I et kort sekund frygtede jeg en smule pinlig tavshed eller kedsomhed da vi begge er på besøg i hjembyen.
Men vi snakkede som var vi aldrig stoppet, og jeg ved ihvertfald, at jeg hyggede mig utroligt meget - og jeg håber og tror min veninde følte ligeså.

Dejligt var det ihvertfald - og nu har jeg to mulige aftaler næste weekend hvor kæresten er væk!
Hvor heldig må man være?
Published with Blogger-droid v1.7.2

15.07.2011

Kongens Store Tale

Har i set den?
Historien lyder overraskende simpel. Det er en prins der er dårlig til at tale, men efter hans fars død og broderens ægteskab med den fraskilte amerikaner, så tilfalder tronen altså ham. Radioen er blevet populær, og talerne er en vigtig del af hans job. En del af jobbet, som han umuligt kan undgå.
Det er ikke en Harry Potter film, som jeg konkluderede sammen med Natacha i går. Det er en flot film, med en simpel handling. Skuespillerne er fantastiske, og selv uden de store effekter og de høje lyde, så kan man nemt være underholdt. For det er en smuk film, hvilket filmens priser vel også vidner om. 4 Oscars og 7 Bafta. Det er en god håndfuld priser alligevel!

Handlingen skriger ikke af spænding, men ikke desto mindre kan jeg ihvertfald sagtens se den to timer lange film uden at kede mig et eneste minut. Og jeg vil klart anbefale den til jer, for den er simpelthen bare så fantastisk flot!

14.07.2011

Der kan umuligt findes noget bedre, end at få besøg af en af sine bedste veninder. Heldigvis falder det sammen med, at kæresten er travlt optaget af så meget andet. Hun er her kun en dags tid, men det er også langt bedre end at hun slet ikke kommer! Modsat mig har hun nemlig rigeligt med arbejde, og af og til måske også mere end hun har godt af. Hun nyder hendes rigdomme, og jeg misunder hende en smule.
Det var planen at vi skulle til Zulu Sommerbio i Skovdalen i aften. Men sandheden er, at jeg faktisk ikke ved, hvor Skovdalen er. Og filmen starter først kl. 22 ifølge hjemmesiden - hvilket liiiiiige er lidt sent synes jeg.

Så Natacha har købt filmen "Kongen Store Tale" og så sidder vi i den bløde sofa, i min varme stue og ser den i stedet for at sidde i den danske sommerkulde og se "The Social Network". Hvilket jeg i øvrigt synes er en genial byttehandel! Min venindes eneste ønske var bare, at få lov til at se "To på Flugt" som hun endnu ikke har set. Da det er en af mine ynglingsfilm, så bliver det helt sikkert ikke et problem!

I aften skal jeg prøve en opskrift jeg fandt på en anden blog. Nogen tun-frikadeller med salat og hjemmebagte boller. Det er nu fantastisk, at blive inspireret af andre blog brugere! Opskriften på tunfrikadellerne finder du her!
 Jeg har selv valgt at bage nogen andre boller, for at undgå at købe for meget nyt. Jeg vil helst bruge noget af det vi allerede har. Så da jeg faldt over en opskrift på chiliboller, så måtte det jo prøves! Dem har jeg så bagt her til middag, og de er nu endelige færdige.


 De er sådan set udemærket, men jeg ærger mig måske over, at jeg ikke lavede grove boller i stedet!
Men de er dejlige bløde og har en lille smule hint af chili. Intet ekstremt. 
Opskriften er fundet her!

Nå, jeg vil smutte igen. Så kan jeg lige rydde op og støvsuge inden Natacha kommer. 
Håber i nyder denne aften ligeså meget som jeg med sikkerhed vil komme til!
- Og forresten så tager jeg hjem i morgen. Så kan ikke love blog opdateringer!

13.07.2011

Det er dødirriterende ..

... at vågne om morgen og bare være fuldstændig tung i hele kroppen fordi man har sovet så godt.
Jo, det er ganske vist en rar følelse, at have sovet godt men ... Det er så svært at komme op!
Så jeg sov videre efter at have vendt og drejet mig og konkluderet, at jeg ligeså godt kunne sove i stedet for at kæmpe mig ud af sengen. Da jeg så vågnede senere og opdagede klokken var blevet 12, så var det måske lidt dumt. Min undskyldning er, at jeg først kom i seng efter klokken 2! Dårlig undskyldning, men alligevel ..

Lige for at gøre det hele meget sjovere, så vågnede jeg med det vildeste morgenhår jeg længe har haft. Mit hår plejer jo at være langt, tykt og fint. Det er en kunst at få krøller der holder bare 3 timer, og min permanent forsvandt også noget hurtigere end det passede mig.
Men nu hvor det er blevet kort ... Ak ja, det har fået sit eget liv nu.
Jeg er så morgenlækker!

Hvad har jeg ellers lavet det sidste par dage?
Jo, hvis i læste bloggen fra igår, så ved i jeg havde besøg af en vis veninde. Men hun tog som sagt også hjem i går - efter SingStar og en masse Disney film - og hvad gav jeg mig så til? Jeg så flere disneyfilm faktisk .. 
Og resultatet er, at jeg har set hele 8 disneyfilm på to dage.
De øverste har jeg set alene,
de nederste så jeg sammen med Carina. 

For en der aldrig ser film alene - og faktisk bare sjældent ser film i det hele taget - så er 8 film på to dage ret meget! Og jeg var også godt træt i hovedet da jeg blev færdig med den sidste film i går (Og var måske også lidt træt i hovedet efter et personligt angreb andet steds på nettet. Tsk, nogen folk altså..)

Men nu kommer Henrik forhåbentlig snart hjem, og siden jeg antager at han snart kommer, så burde jeg måske også komme i gang med opvask og oprydning og ikke mindst en grundig udluftning! 
Det bliver fandme hurtigt klamt i sådan en lille lejlighed når man sidder og ser film to dage i streg!

12.07.2011

Når man ikke har lyst til at være alene ..

... så er det altså heldigt, at man har en veninde som Carina.

Søndag formiddag kiggede Henrik på mig, og spurgte om jeg ville være ked af, at han tog afsted til onsdag eftermiddag. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke påstod, at jeg var en smule ked af det. Men det er ligeså meget fordi, at jeg er afhængig af ham. Jeg glemmer at spise, og med mit tab af to kilo her forleden, så var det bare en udfordring jeg ikke kunne overskue. Men Carinea skrev, at hun kom hjem søndag. Så kunne hun jo godt kigge forbi mandag. Men hun var ikke hjemme længe, før kedsomheden meldte sig. Så hun kom søndag aften, og er lige taget hjem nu her.

Frokost på terrassen!

Søndag aften gik med SingStar og chips. Mandag foregik med et forsøg på at vågne op, en køretur hjem til Carina efter en cykelpumpe, lidt forkost på terrassen, Den Lille Havfrue 1 og Den Lille Havfrue 2 samt Tarzan og Prinsessen og Frøen. Filmene blev i øvrigt supleret med 1½ pose chips, ret mange Milky Rolls, en pose Maltesers samt lidt Topform og en enkelt cherry til hver. 
Jeg skal hilse at sige, at overstående diæt er ikke noget ens mave værdsætter. Jeg fik rent faktisk ondt i maven i går aftes da vi gik i seng. Og i dag er appetitten slet ikke eksisterende efter det ædegilde vi havde i går! Men mon ikke en skive rugbrød kan rette op på alt det onde?

Selskab er godt, men lidt alene tid skal man bestemt heller ikke undervurdere!
Og nu er jeg alene igen, helt indtil i morgen eftermiddag. Og ved i hvad? 

Jeg skal vaske alt for meget tøj! >_<

11.07.2011

Fra midten af Holstebro ..



Lidt flere billeder fra min dA profil ..
Disse blev taget da jeg var sammen med Katrine i forrige uge. Det var en rigtig hyggelig dag faktisk! Og jeg er vildt meget tilhænger af, at der går får nærmest midt inde i byen! Det er vildt hyggeligt synes jeg!

09.07.2011

Lækker og nem aftensmad!

Min kæreste og jeg forsøger at lave madplan til hver eller hver anden uge. Det er altid noget af et arbejde, men må indrømme Arla er en stor hjælp når der fx er billig hakket svinekød på tilbud! Fordi jeg er totalt ide forladt, når det kommer til mad. Sådan ... Virkelig meget !Men nu vil jeg dele Arlas opskrift på Spaghetti med kødboller - vi brugte dog pasta skruer fordi det havde vi i forvejen!

 Sådan så tomatsaucen ud i starten, ret tynd. 
Senere jævnede min kæreste den også lidt, fordi det blev for tyndt ellers.
 Farsen blandet sammen - vores løgstykker var dog lige grove nok.
Det anbefales evt, at man måske river løg i i stedet.
 Så blev bollerne kogt, og smidt over i tomatsaucen!
Jeg glemte at tage billeder af kogningen, fordi det gik så stærkt!
 Så med lidt parmasan over, så er det bare at gå i krig! 

Har i i øvrigt set at man inde på Arlas hjemmeside, kan ændre i antallet af potioner?
Så man kan ikke selv skal sidde og halvere opskriften i hovedet eller at man bare laver til 4 personer. Vi lavede mad til 2 potioner, og det passede perfekt! Jeg er dog lidt småsulten her senere, men det er jeg næsten altid og skal under alle omstændigheder helst spise noget, da jeg desværre har tabt mig (Jeg er undervægtig). 
Men det med potionsstørrelserne er virkelig rart synes jeg! Jeg glemmer så tit at halvere opskriften, og min kæreste spiser det mad der er! Så jo mindre vi laver, jo bedre. Han er trods alt lidt større end mig :)


Ups, kom til at købe Bounce med Calvin Harris og Kelis! 
Og fandt skuffende ud af, at Danza Kuduro med Don Omar kun er på en hel cd. 
Har ellers lige fundet 10 kr fra opsparingen på netbank!

Min playliste ..
















Kender i det, når man virkelig gerne vil købe nyt musik, man bare ingen penge har?
Det er dødirriterende!

08.07.2011

Kender i det ..

... Når man placerer sin hånd et dumt sted?
Det kender jeg nu. Jeg placerede min hånd bøjet under Henriks ryg, da han lagde sig tilbage og *Indsæt selv knæk lyd* ... Av! Der skete ingenting, andet end at mit håndled er ømt nu. Chokket var faktisk det værste - også for min søde rare kæreste, som jo synes det var hans fejl, at min hånd var dumt placeret.

Sååå ... Måske jeg skulle spare lidt på computer aktiviteten?
Det bliver sgu svært, men den er godt nok øm - også bare når jeg skriver.

Du er så dygtig Maria, ja du er så! 

07.07.2011

Sommer ..

Vejret driller mig og mine planer. Jeg vil grille med Per, men vejret siger regn denne weekend og kulde næste weekend. Hvad fanden bilder vejret sig lige ind? Det kan det da ikke være bekendt. Men åbenbart!

Jeg skal nok dele flere billeder med jer på et tidspunkt, men ellers har jeg lagt nogen ind på min dA profil. Det er bare hvis du har lyst til at kigge forbi. Der kommer helt sikkert flere billeder derind i løbet af aftenen. Det ved jeg, fordi jeg skal vente på Top Model kl. 22. 


I dag er der 40 dage til jeg igen skal mod staterne. Det er hvis vi tæller dagen i dag med.
Og jeg glæder mig! Jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg kan slet ikke vente, og jeg er såå klar til at tage afsted lige nu og her! Det eneste jeg ikke er klar til, er den tøjkrise der altid følger når man skal rejse. Mit sommertøj er ... sparsomt. Så er meget i tvivl om, hvad jeg skal have med, og hvad der skal blive hjemme.
Er det noget i kan hjælpe med, hvis jeg giver en guidet tur gennem mit sommertøj?

Er der i øvrigt nogen af jer, som kan anbefale noget derovre?
Så sig endelig til. Vil meget, meget, meget gerne vide det så.

Til sidst vil jeg gerne slutte af med, at jeg er glad for opmærksomheden på den brugerlavede blog-roll.
Jeg synes det er skønt, at folk ligger deres links derind. Jeg håber for jer, at det betyder flere besøgende!
Jeg kan i hvert fald se, at de steder hvor jeg har været på besøg, kommer der besøgende igen. Så håber i andre er ligeså heldige!

06.07.2011

Jeg skal holde, hvad jeg lover!

Skyerne trækker hen over himlen, og man har næsten allerede glemt den skønne sol og dens dejlige lys.
Nu sidder jeg tilbage i min egen sofa, og ser filmen "Farvel Bafana" på DR HD. Endelig får man lidt nytte af den enorme licens de modtager. Det føles rart. Jeg hader at spilde penge.
Men i går lovede jeg jer vidst nogen billeder fra min hverdags weekend. Det var nu meget hyggeligt, at komme lidt ud. Henrik har rigeligt at lave herhjemme, jeg derimod er bare ved at blive sindsyg! Så det er så hyggeligt at komme ud! Det er altså svært at underholde sig selv i længden. Jeg bliver en frygtelig pensionist!
Billeder - yes! Der mangler altså nogen fra tirsdag formiddag, fordi jeg havde lagt mit kamera "hjemme". Så lånte Katrines af og til, men de må vente til en anden dag. Hun har også taget alle billederne, hvor jeg er på!

 Vi blev sat til at ordne kantareller før vi måtte gå i skoven.
Helvedes arbejde kan jeg godt sige jer!
Er de ikke søde? Har altid været forelsket i den hvide. 
Men ingen katte her i lejligheden! Men det ville også være synd, når de er fra landet.

Naboens heste!

Her kommer et par af Katrines billeder ..

 Og til sidst et billed af fotografen selv ..

 Katrine - Find hendes billeder her!

Der kommer flere billeder både herinde og på dA i løbet af ugen! 
Havde ingen usb med, så billederne skal lige overføres til mig først jo! 

05.07.2011

Hverdags weekend ..

Vi er hjemme hos kærestens forældre, og jeg har ikke taget computeren med mig.
Når jeg kommer hjem igen engang i morgen er der lidt at fortælle samt nye billeder!
Håber i nyder sommeren samt at i har mere sommer end det i Struer området!
Published with Blogger-droid v1.7.2

04.07.2011

Lidt sommer!

Det er lunt udenfor, men de sidste to dage har været plaget af lidt småregn. I dag ser det dog ud til, at vejret holder sig til den mere klassiske opskrift på sommer - nemlig med massere af sol!
Så nu er jeg faktisk lidt i tvivl om, om jeg har for meget tøj på i dag! Men jeg er for doven til at skifte for at være helt ærlig. Jeg må bare overleve de der 100 grader i kærestens Panda på vej hjem til hans forældre.

Jeg ville bare lige komme med et lille indlæg om dagens outfit - over de sidste tre dage. Siden jeg ofte er nød til at tage billederne selv, så er jeg nået til den konklusion, at jeg vil samle flere dage. Det andet er lidt for kedeligt.

 Første sæt tøj er mine dejlige leggins fra HM, en top fra HM og en trøje fra en butik jeg har glemt navnet på i USA - samt mine elskede kina-sko!
Andet sæt tøj er min buksedragt fra HM, trøjen fra USA igen samt mine sandaler fra .. Bianco muligvis.
Tredje sæt tøj er mine grønne leggins fra HM samt en t-shirt fra HM - og mine elskede kina-sko igen!

Det er ret meget HM fordelt udover tre dage, hva?
Jeg kan nu godt lide HM. De har altid et eller andet brugbart derinde - og jeg er vilde med deres lave priser. Det passer til min nærrige personlighed og min lavvandede konto. Det bliver faktisk ikke bedre end det!
Men den t-shrit jeg har på i dag, den havde jeg faktisk glemt. Har ikke brugt den siden ... jeg flyttede i hvert fald. Så den har bare lagt i bunden af skabet siden jeg flyttede ind. Det er nogen vilde opdagelser man kan gøre sig, når man ikke altid tager det der ligger øverst!

Til sidst kan i lige få et par hoppe billeder - fordi det er altid godt!
Det med buksedragten blev altså ikke bedre - vi prøvede flere gange!
Men enten lignede jeg lort, ellers begyndte det at regne lidt ekstra meget.