31.05.2011

Nyt design ..

Ja, bloggen har fået en lille bitte make-over.
Jeg sidder og tænker over, om jeg kan gøre mere ved bloggen her.

Men ... i mens jeg tænker, så kan i fortælle mig, hvad i synes om siden?

Når man bliver for sukkersød ..

Jeg erkender gerne, at jeg mildest talt mangler noget indhold i mit liv.
Men når man har gået hjemme siden august, så ... er det indhold ret svært at finde. Jeg forsøger efter bedste evne, men jeg er en dør til at motivere mig selv. Så jeg bruger rigtig meget tid på, at læse diverse blogs. Jeg kan godt lide blogs, så det giver jo fin mening, at jeg læser og kommenterer disse.
Jeg er godt klar over, at jeg læser mange og kommenterer mange. Men er det så frygteligt? Det værste af det hele er, at jeg forleden rent faktisk blev angrebet for at skrive sukkersødt til alle mulige. Hvad er det for et angreb? Jeg mener .. er der virkelig noget forkert i, at jeg bruger min tid på, at høre dem der gerne vil høres og reagerer på det?

Jeg elsker selv, når folk gider kommentere mine blogs. Jeg kan godt lide at vide, at jeg er blevet hørt. Jeg ved også godt, at de fleste der læser noget har en mening. De fleste danner sig en mening omkring det man læser, så hvorfor ikke ytre den? Og hvorfor ikke ytre den på en pæn måde?

Det slog mig bare lidt omkuld, at nogen rent faktisk synes det var latterligt, at jeg taler pænt til folk. Jeg forsøger i hvert fald i de fleste tilfælde, hvilket åbenbart gør mig sukkersød.
Men når sådan noget sker, så husker jeg på alle dem der har takket mig. Måske sidder der nogen derude og synes, at jeg mangler et liv, og at jeg skal holde op med at være sukkersød. Men mange af dem jeg har skrevet til, har senere takket mig for deres kommentar. Ikke altid fordi den har været brugbar, men om ikke andet har jeg brugt min tid på at høre dem.
Kunsten er vel så bare at finde dem der gerne vil høres, og undgå dem der skriver offentligt men ikke vil høres.Nu ved jeg da om ikke andet, at jeg skal undgå vedkommende der angreb mig for at være for sukkersød. Det er vel en start!
 
Men hvor er det underligt at blive angrebet for at være sukkersød!


29.05.2011

What to do?

Jeg burde faktisk vaske op. Opvasken bliver jo bekendt ikke mindre af, at man bare lader den stå.
Jeg synes bare ikke, at jeg gider. Men igen, gider man nogensinde opvask?
Jeg tænkte ellers lidt på at spille Wii. Det er lidt kedeligt alene, men jeg trænger til at bevæge mig lidt. Så en halv time med Just Dance 2 ville bestemt ikke skade. Det er faktisk hårdere end man ellers lige skulle tro!
Henrik er jo travlt optaget af forberedelse til eksamen, så jeg bliver nød til at underholde mig selv.

Har i øvrigt også besluttet, at jeg tager i fitness en uges tid inden jeg afmelder.
Hvis Henrik alligevel sidder og stresser over eksamen herhjemme, så ville det vidst ikke skade, hvis jeg tog et par dage nede i fitness. Jeg trænger bestemt også til at komme i gang igen, efter snart to uger med sygdom og sofa. Man bliver virkelig frygteligt doven! Jeg sover alt for meget, og jeg orker ingenting. Jeg spiser heller ikke ordenligt! Og jeg skal jo gerne være klar til at fylde maven, når folk bliver studenter her om ikke så længe!
Så et par dage i fitness. Jeg skal afmeldes inden d. 15, ellers skal jeg betale for en måned mere. Så indtil d. 14 kan jeg altså bruge fitness. Hvilket jeg hellere må gøre!
Jeg ved ikke så meget om motion, men hvis man ikke kører alt for hårdt på, gør det så noget man kommer derned hver dag egentlig? Bare lige ... 20 minutter om dagen på en eller anden maskine?
Jeg skal nemlig beslutte, om jeg skal forny mit periode kort eller bare købe et klippekort. Skal jeg derned hver dag, så periode kort. Skal jeg derned hver anden dag, så ville klippekortet være bedre.
Uden fitness kommer jeg jo ikke til at tage i byen så ofte mere alligevel. Og 400 kr for et periode kort er altså mange penge, når man nu ingen har!

Oh well, opvasken og min Wii venter på mig.
Må hellere lette numsen fra sofaen inden jeg falder helt sammen!

28.05.2011

Karneval

Jeg var nede i byen i går aftes, da karnevalet blev sat i gang!
Og siden jeg ikke har så meget at sige, så viser jeg jer bare nogen billeder fra paraden i går. Der er altså ingen billeder fra i dag - lørdag - fordi ... det kaos for et par billeder? Nej, det gider jeg ikke. Min bus var 40 minutter forsinket i går. I dag måtte jeg hente min kæreste, fordi han i går tog ned i byen for at fejre slutningen på projektet med gruppen. Han kunne ikke finde en bus hjem. Så klokken 15 hentede jeg ham. Hvilket i øvrigt var tiltrængt. Jeg har ikke kørt i over en måned, og det kunne mærkes. Det var pinligt!
Nå, billederne!











Der var nogen kreative bud ind i mellem, men desværre også nogen knap så kreative eller interessante.
En gruppe har jeg bevidst ikke vist billeder af, fordi de kom bare i fælles t-shirt. Det er virkelig kedeligt. De kom endda hele vejen fra London! Så skulle man ellers tro, at de ville gøre lidt ud af det.
Oh well .. Glædeligt karneval!

26.05.2011

Penicillin ...

Jeg har taget den første tablet i dag. Skal tage en mere i aften.
Jeg gider ikke være syg længere, og jeg gider slet ikke være på penicillin den næste uges tid.
Selvom det er vel godt det samme. Jeg skal alligevel afmelde fitness, og størstedelen af dem jeg kender sidder med eksamens stress. Så jeg mangler ærlig talt noget selskab, men hvor finder man lige det på magisk vis?

Så nu sidder jeg bare her med halv fedtet hår og ser CSI.
Henrik burde komme hjem om en times tid, og i den time skal jeg egentlig ha' lavet en madplan.
Vi har ikke mange penge tilbage på kontoen, så det bliver noget med rugbrød og tømme fryseren.
Ikke specielt interessant, men vi er jo også sidst på måneden. Så det sker jo, at man må skære lidt ned på standarden.

Wauw, sikke en blog.

25.05.2011

Når det trækker op til regn ..

Åh, du kære hoste som hjemsøger mig nat og dag.
Vil du ikke godt forsvinde nu?

Det hjælper sjældent at tale pænt til sin hoste. Havde det hjulpet, så havde hosten været væk for længst.
Jeg var ved lægen her sidst på eftermiddagen, og han sagde noget henkastet om bronkitis og gav mig en recept på penicillin.
Så jeg går bare en skøn uge i møde!

Jeg har købt nogen æg og smoothie blandinger til de næste par dage, så jeg måske kan begynde og få en lidt mere nærende frokost i mig. Mine madvaner når jeg går herhjemme er langt fra gode, så håber jeg får taget mig sammen til at gøre lidt ud af min frokost eller eventuelle morgenmad. Alt efter hvornår jeg står op.

Jeg skal også ned i byen i morgen.
Jeg skal afmeldes fra fitness! Desværre. Jeg ville virkelig gerne blive dernede, men når kommunen nu skærer i min kontanthjælp, så er det desværre for dyrt. Det er ellers et skønt afbræk i hverdagen, og en perfekt mulighed for at komme lidt ud og bruge kroppen.
Jeg er virkelig ked af, at jeg skal stoppe dernede. Det irriterer mig virkelig meget, at det skal være sådan. Det havde været rart, hvis jeg kunne blive indtil jeg begynder at studere i september. Det er tre måneders motion som jeg ikke får. Men jeg er med al sandsynlighed stadig arbejdsløs de næste tre måneder.
Jeg hader det virkelig.

Så afmelding af fitness, penicillin, mindre penge og flere dage hjemme i sofaen.
Det er nu jeg trænger til gode nyheder!

24.05.2011

Frisk luft ..

Jeg har været udenfor i dag! Med bussen ned til byen og alt muligt!
Det var dog en ret kort tur. 1½ time med transporttid. At gå rundt og lede efter solbriller og nyt tøj er bare så kedeligt når man er alene. Jeg manglede virkelig noget selskab - igen i dag. Men de fleste sidder og stresser med eksamens opgaver og et eller andet. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal fange folk. Desuden er jeg stadig syg, så har heller ikke samvittighed til det.
Men jeg fik i hvert fald luftet min nye taske i dag! I har ikke set den, har i?

Den er da AWESOME, ikke?

Jeg har også ringet og fået en tid ved lægen i dag. 
Selvom jeg er ret frisk efterhånden, så er hosten der stadig. Hosten må jo være der af en årsag, og jeg måtte hellere tjekke at der ikke er noget galt. Nogen mistænker lungebetændelse, men jeg har ingen feber. Så jeg ved det virkelig ikke. 
I morgen kl. 16.50 har jeg altså en aftale ved min læge som jeg ikke kan fordrage. Yay!

Hvad ellers? 
Ikke så meget. Rejsen til LA bliver ikke i næste måned. Min bror kan ikke få ferie, og nu er vi nået dertil, hvor det er begyndt at blive dyrt og skulle bestille den. Men vi har snakket om august, hvor min bror har fundet nogen vildt billige billetter! Så jeg skal fange Naja senere og snakke med hende om det. 
Håber det bliver til noget. Mit friår skulle handle om en awesome rejse! Men alting er blevet udskudt gang på gang på gang. Så ugen før uni kan det være, at jeg er heldig at komme på ferie langt om længe!

23.05.2011

Citron cupcakes!

Såååå ...

Jeg lavede citron cupcakes igen i går!
Og jeg ved at mindst en er interesseret i opskriften, så her får i den!

Start med at blande 200 g margarine sammen med 150 g sukker.
Et godt råd: Stil aldrig margarinen i køleskabet, for det tager en evighed så!

Det ser ret klamt ud, ikke sandt?

Dernæst skal du bruge to æg. Pisk et i ad gangen. 
Bland det derefter med 150 g mel samt en tsk bagepulver og 1,5 dl mælk. 
Til sidst skal vi ikke glemme det vigtigste ...... 


Revet citronskal. 
Samt citron saft. 

I bestemmer selv, hvor meget der skal i af både skal og saft. Dog skal i huske at gemme citronsaft nok til at kunne lave glasur til dem! Og med dem mener jeg mellem 15-25 cupcakes. Alt efter hvor store i laver dem!
Og så kommer det til at se sådan her ud ... 
Om nom nom!

Og ved i hvad det bedste er? 
Det efterlader meget lidt opvask! 


Så skal de blot bages ved 200 g i 20-25 minutter ... og vupti!

Bon appetit!

Jeg går ud fra, at i selv kan lave glasur.
Enten af citronsaft og flotmelis alene,
eller citronsaft, meget lidt vand og flormelis.
Alt efter, hvor kraftig smagen af citron skal være.
Vores er af citronsaft alene.

22.05.2011

...

Kender i det, når man burde ordne vasketøj og støvsuge og alt sådan noget?




Jeg gider ikke.
Men det regner, så kan ikke tage mit kamera med ud og lege med det.
Damnit!

20.05.2011

Hej verden udenfor!

Jeg savner efterhånden et liv.
Jeg har lagt syg siden søndag nu, og trods en svag fremgang, så er jeg stadig bange for, at jeg snart hoster mine lunger op. Der er bare intet at gøre ved det, for kontoen rammer snart 0 kr, eller har måske allerede ramt. Jeg kan ikke tage fra opsparingen mere, da jeg skal rejse i næste måned.
Noget som jeg er klar over, at jeg er nød til alligevel, hvis ikke jeg er frisk på mandag.
Men jeg vil ikke male fanden på væggen, så selvfølgelig er jeg frisk inden weekenden er ovre!

Havde vel egentlig forventet, at jeg allerede nu var på toppen.
Henrik er ved at være så godt som frisk, dog stadig med lidt snotten og hosten.
Kan det virkelig passe, at det skal tage så lang tid? Jeg føler mig fuldstændig frisk bortset fra lidt snot i hovedet og det faktum at jeg hoster mine lunger op med jævnlige mellemrum. Jeg savner at spise ordenlig, at tage i fitness, at shoppe, at se mennesker .... Jeg savner et liv.

Jeg tror, at jeg vil alliere mig med en kop lakrids te.
Tålmodighed er en dyd siger de.
Jeg venter utålmodigt ...... Meget utålmodigt!

16.05.2011

Sygdom ..

Jeg er syg.
Og det der næsespray er virkelig ikke sundt. Hvordan bliver folk afhængigt at noget, som er så ubehageligt? Hader virkelig næsespray. Og det blandet med en god mængde snot fanget i hovedet, gør mig virkelig tosset meget utilpas.

Hele lørdagen gik med kage, en tur i regnen og 7 timers melodi grand prix sammen med pigerne.
Hele søndagen blev brugt på et ukendt antal timer i sofaen sammen med Henrik, hvor vi så "How I Met Your Mother".
I dag stort set det samme som i går. Men nu sidder Henrik og forsøger at lave noget, og jeg sidder her. Syg, træt og godt irriteret.

Især nyhederne pisser mig af lige nu.
Mest fordi jeg er træt af politik. Især Helle.

Jeg vil berolige mig selv med Amaury Vassili.

 
 21 år og sådan en stemme ... 
Damn!

14.05.2011

Kage

I dag kommer pigerne og fejrer, at jeg er blevet endnu et år ældre.
Jeg glæder mig meget til at se dem, og ikke mindst at høre hvad de går og laver!
Men jeg har faktisk lidt små travlt ... Jeg måtte bare dele med jer, hvor gennemført awesome jeg er!
Billederne er det bedste jeg kan forsøge at misunde jer med, og det er fandens ærgerligt i ikke kan smage det. For damn, jeg er jo helt ferm i et køkken for pokker! Eller .... det smager i hvert fald skide godt. Især lagkagen glæder jeg mig til. Fyldet er en jordbærcreme som blev foreslået af en veninde. Hun havde ikke selv prøvet det, men jeg turde godt tage chancen. Og jeg siger jer .... HIMMELSK!

Jeg kan give jer opskriften på fyldet - prøv den!

Rens jordbær - skær dem. 
Tilsæt saft og revet skal fra en appelsin. 

Pisk 2,5 dl piskefløde. 
Jeg brugte dog en kvart piskefløde.
Vend jordbærerne i fløden.

Smid blandingen mellem et par lagkage bunde 
og pynt den som du lyster.
Vi har pyntet med noget chokolade og banan. 

Ser det ikke bare en lille smule misundelsesværdigt ud? 

Og her er den håndfuld muffins som jeg også har lavet til i dag.
Hvis nu lagkagen ikke faldte i god jord!

10.05.2011

Bare en lille weekend da!

Henrik og jeg var på besøg hos min bror i weekenden.
Vi kom først hjem i går sidst på dagen. Til min store overraskelse var vores badeværelse blevet overtaget af myrer i løbet af weekenden. Det er simpelthen så klamt! Så skal faktisk i gang med noget rengøring nu her om ... når jeg tager mig sammen!

Men tilbage til min weekend på Sjælland!

Fugle i Kongens Have! 
De blev jagtet af duerne. Stakkels fugle!

Haven bag Statens Museum for Kunst.
Der var lidt mere ro!

.. Og der sidder vi bare og nyder vejret. Dejligt!
Lige indtil vi skulle have aftensmad .... 
Running sushi ... 
Genialt koncept!

Selv jeg fik rigeligt sushi! 
Selvom jeg havde troet de små varme retter
ville ha' været min redning. Men sådan blev det ikke!
Faktisk fik jeg spist så meget, 
at det blev svært at synke til sidst. 

Det var en god lørdag, men (Som min bror ville sige .. ) ..
er du stjerne for en aften, hvor var jeg mæt bagefter! 
Stedet hed i øvrigt Nagoya

Søndag var en hjemme dag - takket være mig selv endda. 
Den blev brugt på bl.a. at lade herrerne drikke øl på terrassen. 

.. Og spise Deep Pan Pizza med ekstra ost. 
Damn, den var svært at spise ret meget af!

 Og solen var på vej ned ... 

.. Og forsvandt til sidst. 
Enden på weekenden. 
Mandag gik turen bare hjem mod Aalborg igen.


05.05.2011

Nye bøger ..

Kender i de der dage, som bare virker ekstremt lange, selvom der ikke helt er sket så meget?
Det er lidt underligt faktisk. Det hjælper heller ikke meget at jeg stod halv sent op.

Men jeg kom i fitness.
Blev bare hurtigere færdig end regnet med, så havde over en time inden jeg skulle til line kontrol hos Louis Nielsen. Og hvad går man så? Jo, man går ind og prøver en masse tøj man alligevel ikke har råd til. Det er faktisk bare lidt dumt, men tiden skulle jo gå med noget. Jeg fik heller ikke fundet noget jeg måtte eje, så jeg brugte ikke penge!
Bagefter gik jeg ind i Arnold Busck. I går så jeg, at de havde sådan et "Få tre bøger, betal for 2". Pocket godt nok, men det er lang tid siden jeg har læst, så det var værd at kigge efter alligevel synes jeg.
Efter at have kravlet rundt på gulvet en 10 minutter fandt jeg tre bøger. Den sidste var lidt et sats, men den virkede interessant. Så jeg valgte at give den en chance. Nu ved jeg ikke om i overhovedet er interesseret i mit bogvalg, men i får lige et billed af dem alligevel. For jeg glæder mig sgu til at læse alle tre!

Fik jeg nævnt, at jeg glæder mig til at læse dem?

Så nu bliver turen til Sjælland i morgen sgu nok meget lækker. 
Jeg ved ihvertfald at jeg skal have min computer med, mindst en af mine bøger og jeg skal undgå linser så jeg kan sove minimum tre af de 6 timer! Og siden det er sidst på dagen vi rejser, så skal jeg også have en pose chips eller sådan noget med. Så er jeg bare klar er jeg! 

Nå, jeg vil putte mig foran tv'et og spile lidt mere af min tid. 
Håber i får en dejlig weekend - og husk nu Mors Dag på søndag!

04.05.2011

Jeg har virkelig lyst til ..

.. at spise en Tversted is med en masse guf på!
.. at bruge en masse penge på nyt tøj!
.. at samle mig mod til at blive klippet korthåret!
.. at møde nye mennesker og få nye gode venner!
.. at tage smukke billeder af smukke ting!


Og nu blev jeg forstyrret, og har åbenbart ødelagt min kærestes humør.
Så nu vil jeg faktisk bare helst i seng.

En hyggelig dag ..

Det er nu ikke fordi der er sket det vilde i dag, men jeg har haft det hyggeligt.
Jeg stod op ved en 10 tiden og smuttede ved 11 tiden ned i byen til mit forrige aktiveringssted. Jeg havde nemlig lovet Pernille at kigge forbi og sige hej. Det var faktisk ret hyggeligt, og vi havde en hyggelig dag nede i byen hvor vi gik rundt, kiggede diverse butikker igennem og fik spist noget frokost.
Ikke det vilde, men det var super hyggeligt. Det var dejligt!

Så nu sidder jeg bare herhjemme og venter på vasketøjet.
Og på Henrik kommer hjem. Og aftensmad.
Resten af min dag er faktisk virkelig kedelig nu jeg lige får den tænkt igennem. Måske er det derfor jeg lige i øjeblikket sidder og keder mig helt sindsygt meget. Det er frygteligt. Selvom tv'et kører i baggrunden, så sidder jeg bare og halvsover. Sidder og overvejer, om mine linser skal ud så jeg er sikker på, at jeg ikke falder i søvn med dem i! Hahah! Det ville ellers være typisk, ikke?

Nå, nu er jeg lige inde i sådan en sjov periode med dagens billed af mig.
Så i dag skal i da ikke snydes. Jeg ligner nu mig selv ret meget ...

Måske jeg skulle tage et billed af hele mig i stedet?
Sådan lidt ... dagens outfit agtigt?
Selvom mit skab er død kedeligt ...

03.05.2011

Det der underlige vejr !

Min dag har været dejlig kan i tro!
Vejret har dog været ret bizart, og da turen gik mod fitness centeret i formiddags fik jeg oplevet regn, lidt hagl, noget slud samt torden og lyn. En tordenbyge som i øvrigt var noget tættere på, end jeg tidligere har været vant til. Jeg vil helst være indenfor når der er lyn og torden. Bare for en sikkerheds skyld!
Men for en kort stund dækkede det hvide tøsne/slud jorden.


Lidt pudsigt egentlig. Nu begynder jeg lidt at frygte for vejret i weekenden, fordi det skulle helst være skide godt! Planen er jo egentlig, at vi skal ud og fiske sammen med min bror. Hmm. Ja, det har jeg ikke sagt. Jeg skal hjem til min storebror i weekenden sammen med Henrik. Det bliver sikkert hyggeligt, selvom de to gerne rotter sig sammen i mod mig. Det er død irriterende i øvrigt!
Men tilbage til vejret. For ligeså hurtigt som regnen med slud og torden kom ... Ja, ligeså hurtig var det faktisk væk igen. Så da turen gik hjem nede fra fitness var det tørt. Kort efter det så man faktisk også noget af solen igen. Og dermed blev mit regntøj faktisk helt unødvendigt. Heldigvis kan man vel sige ...

02.05.2011

En udfordring

Jeg er virkelig blevet udfordret med de der linser.
Jeg har vidst endelig fundet en metode til at få dem ud nogenlunde hurtigt - hvilket i øvrigt var ekstremt tiltrængt. Men det tager stadig noget tid at få dem i om morgen. Men øvelse gør mester siger de, så det er jo bare med at få det prøvet!
I går havde jeg dog linse fri dag, og valgte i stedet at nyde mine solbriller med styrke. Netop mine solbriller er en af grundende til, at jeg er i tvivl om det med linser. For nu fik jeg langt om længe de solbriller sidste år, så kan det virkelig passe jeg skal ud og bruge 50 kr på et par billige solbriller fra HM fordi jeg nu vil gå med linser halvdelen af sommeren? 50 kr er jo ikke meget, men det er det alligevel når man bruge et par tusind på nye briller og solbriller sidste år. Min styrke stiger jo med al sandsynlighed på et tidspunkt. Det passer mig ikke så godt!
Jeg er i tvivl. Men må indrømme det er fantastisk at kunne se uden briller. Dog også ret underligt.

 Det er også lidt underligt at se sig selv uden briller!

Jeg føler mig frisk i dag, og social. Alligevel hænger jeg på vasketøj og opvask herhjemme. To ting jeg virkelig godt kunne være foruden. Men sådan er livet nu en gang - og forhåbentlig kommer Vinnie i morgen når hun nu ikke kunne komme i dag! Så har jeg da noget at se frem til i hvert fald.


Nu må jeg hellere finde ud af, hvad jeg skal have til aftensmad i aften.
Jeg skal nemlig ha' gravet noget kød ud af fryseren ved jeg.


01.05.2011

...

Trætte øjne.
Morgenbords-snak.
Snak om linser.
Nyt tøj.
Kølig luft.
Hurtig buschauffør.
Smil og hilsner.
Is og McD mad.
Nye indkøb.
Støtte til Indien.
Forsinket bus.

Øjne der er mere trætte.