04/09/2011

Universal studios!

Så gik turen til Universal Studios!
Vi overlevede House of Horror! 
Vi mødte Simpsons foran Kwik-E-Mart!
.. Og jeg fik nyt hår!
 Og vi mødte Shrek!
 Naja og Maria i en meget lang kø til selve Studios turen!
 Star Wagons! 
Vidste i at de kendte faktisk er blevet "nedgraderet" over årerne? Vi kørte forbi nogen huse der i sin tid blev lavet til de kendte, men i dag bliver de brugt til alt muligt andet gøjl. Det er da egentlig lidt sjovt!
 Venstre: Hurtig løsning! En del af stedet blev brændt ned, så i mellem tiden har de så de hurtige løsninger i form af en flad plade der står op!
Højre: Et af de huse der rent faktisk er bygget. Husene er dog meget små derude, bl.a. for at få folk til at se større ud på film. Så dørene er lave og smalle i forhold til virkelighedens bygninger. 

 Er jeg den eneste, der synes det her ser mega hyggeligt ud? 
Kan i genkende det fra noget? Jeg har faktisk glemt hvad huset bl.a. var blevet brugt til her for nyligt!
 Ak ja, dette sted genkendte jeg ihvertfald meget hurtigt! 
Vi kom ind i en af selve bygningerne, som jo ellers var lukket (Desværre, for vi kørte lige frobi CSI optagelserne, og hvem ville ikke gerne have kigget lidt med der?). Og jeg var jo nødsaget til at klappe i mine små hænder da vi kom derind, for det var jo intet ringere end jordskælvs scenen fra Bones!
Det var himmel for lille mig som jo ELSKER Bones! Og alligevel var min første tanke: "Årh shit, vand!" og så pakkede jeg mit kamera væk. Så hvis i vil vide hvad der sker, så her der et link her til en video fra en der turde filme!
 Jeg antager, at de fleste genkender billederne fra denne gade? 
Wisteria Lane er faktisk større end jeg havde troet. Men har selvfølgelig også set overraskende lidt til serien. Havde bare forventet, at det kunne gøre mindre. Men jeg vil ikke udsætte jer for billedspam, så i får lov til at slippe med tre billeder fra den meget berømte gade (Som vi kun lige så, fordi de netop havde pakket alting sammen. Så er glad for jeg ikke var med den forrige bus!). 

Videre til det verdens berømte show! 
 Hvor folk på de grønne sæder i øvrigt fik rigeligt med vand når de ikke jublede højt nok!
 Jeg må klage lidt over Universal.. 
På både Studios turen og her til Waterworld brugte de rigeligt med ild. Og ja, ild er da meget fedt ...
Men ikke i 30 graders varme, vel!? Det var så sindsygt varmt selvom man sad et godt stykke væk. 
Det var så ulækkert varmt i en i forvejen ulækker varme. Don't do that!
 Solnedgang over LA!
 En lille tegning af mig og min veninde til min veninde!
Jeg synes den er lidt sjov! Parret der sad ved siden af os fik også lavet den flotteste tegning. Det tog mere end dobbelt så lang tid, men der var virkelig også lagt en god håndfuld detaljer i. Det var så cool!

Og det var så alt jeg havde at byde på fra Universal Studios. Jeg ville virkelig gerne fortælle jer om så meget andet, men i skulle ha' været der. Kommer i nogensinde derover, så lov mig i tager derind! Om ikke andet, så bare for at prøve The Simpsons Ride. Det er simpelthen det fedeste jeg nogensinde har prøvet! Jeg vil så gerne tilbage til LA, og Universal er en af de største grunde. Det var sgu en hyggelig dag uden alt for meget stres og jag!2 kommentarer:

  1. Fedt fedt fedt! Vidste slet ikke, at de brugte de der små huse/små døre trick til at få folk til at synes større. Næste gang jeg tager til Cali, må jeg da lige snige mig ind til Universal Studios. Det ser sgu sjovt ud :)

    SvarSlet
  2. Nej, vidste jeg heller ikke. Men det var det første jeg bemærkede da vi ramte stedet! De har også bygget mini høj-huse som de kan bruge som modeller. De bruger faktisk rigtig mange miniature modeller i mange film så vidt jeg kunne forstå! :)

    Jeg synes ihvertfald det er pengene værd. Det er en hyggelig dag med mange forskellige shows :)

    SvarSlet