13/09/2011

Geminoid

Min dag startede virkelig dårligt.
Jeg startede med at sove over mig, nå meget lidt morgenmad, mangle en madpakke og komme ud i noget virkelig sørgeligt vejr. Forelæsning fra 8.15 til 12 og så øvelser bagefter = lang dag!
Men det var det værd at møde kl. 8 i morges, selvom jeg virkelig havde lyst til at blive hjemme ..


..  For en times forelæsning med en robot, er alligevel noget de færreste kan prale af!4 kommentarer:

 1. Han er så sej! Synes det er så sjovt, at robotten er en kopi af en professor fra Aalborg (udseendemæssigt hvertfald). Så engang et youtube klip med ham, hvor de var ved at forbedre hans ansigtsudtryk. Hvor levende virker han egentlig, når man sidder sådan foran ham?

  SvarSlet
 2. Jeg sad - desværre! - ret langt væk. Så kunne ikke se det så detaljeret som jeg måske gerne ville, men han kommer forbi Friis en dag, så skal nok ned og kigge igen.
  Den er virkelig flot, og jeg elsker sådan noget som at den blinker med øjnene. Det er super fedt! Men når den taler og læner sig frem eller tilbage, så virker den ret grov i sine bevægelser synes jeg. Så jeg synes godt man kan se det er en robot, men måske blev det også ødelagt lidt af, at jeg mødte så tidligt, at jeg så dem gøre ham klar :P

  SvarSlet
 3. ej hvor vildt. Hvordan fungerer sådan en? Er der indbygget noget i ham så han kan snakke?

  SvarSlet
 4. Henrik (Som ejer robotten) sidder i et andet rum foran en computer. Her taler han i en mikrofon og bliver samtidig filmet. Computeren registrerer så hans bevægelser mens han taler, og robottenn "aber efter".
  Var det forklaring nok?

  SvarSlet