04/07/2011

Lidt sommer!

Det er lunt udenfor, men de sidste to dage har været plaget af lidt småregn. I dag ser det dog ud til, at vejret holder sig til den mere klassiske opskrift på sommer - nemlig med massere af sol!
Så nu er jeg faktisk lidt i tvivl om, om jeg har for meget tøj på i dag! Men jeg er for doven til at skifte for at være helt ærlig. Jeg må bare overleve de der 100 grader i kærestens Panda på vej hjem til hans forældre.

Jeg ville bare lige komme med et lille indlæg om dagens outfit - over de sidste tre dage. Siden jeg ofte er nød til at tage billederne selv, så er jeg nået til den konklusion, at jeg vil samle flere dage. Det andet er lidt for kedeligt.

 Første sæt tøj er mine dejlige leggins fra HM, en top fra HM og en trøje fra en butik jeg har glemt navnet på i USA - samt mine elskede kina-sko!
Andet sæt tøj er min buksedragt fra HM, trøjen fra USA igen samt mine sandaler fra .. Bianco muligvis.
Tredje sæt tøj er mine grønne leggins fra HM samt en t-shirt fra HM - og mine elskede kina-sko igen!

Det er ret meget HM fordelt udover tre dage, hva?
Jeg kan nu godt lide HM. De har altid et eller andet brugbart derinde - og jeg er vilde med deres lave priser. Det passer til min nærrige personlighed og min lavvandede konto. Det bliver faktisk ikke bedre end det!
Men den t-shrit jeg har på i dag, den havde jeg faktisk glemt. Har ikke brugt den siden ... jeg flyttede i hvert fald. Så den har bare lagt i bunden af skabet siden jeg flyttede ind. Det er nogen vilde opdagelser man kan gøre sig, når man ikke altid tager det der ligger øverst!

Til sidst kan i lige få et par hoppe billeder - fordi det er altid godt!
Det med buksedragten blev altså ikke bedre - vi prøvede flere gange!
Men enten lignede jeg lort, ellers begyndte det at regne lidt ekstra meget.

3 kommentarer:

 1. Okay, det er blevet alt for varmt nu, så er skiftet til shorts og en top. Svedpletter og lange bukser går bare ikke i dag! Men så lærte jeg også det!

  SvarSlet
 2. H&M er min favorit butik, der kan man altid finde noget man kan bruge og jeg går aldrig ud af butikken uden ikke at have købt et eller andet hehe ;D

  SvarSlet
 3. HM er sgu vildt praktisk!
  Jeg er dog så tit i butikken, at jeg har lært ikke at købe noget hver gang. Men jeg finder altid noget, som jeg gerne vil have!

  SvarSlet