31/05/2011

Når man bliver for sukkersød ..

Jeg erkender gerne, at jeg mildest talt mangler noget indhold i mit liv.
Men når man har gået hjemme siden august, så ... er det indhold ret svært at finde. Jeg forsøger efter bedste evne, men jeg er en dør til at motivere mig selv. Så jeg bruger rigtig meget tid på, at læse diverse blogs. Jeg kan godt lide blogs, så det giver jo fin mening, at jeg læser og kommenterer disse.
Jeg er godt klar over, at jeg læser mange og kommenterer mange. Men er det så frygteligt? Det værste af det hele er, at jeg forleden rent faktisk blev angrebet for at skrive sukkersødt til alle mulige. Hvad er det for et angreb? Jeg mener .. er der virkelig noget forkert i, at jeg bruger min tid på, at høre dem der gerne vil høres og reagerer på det?

Jeg elsker selv, når folk gider kommentere mine blogs. Jeg kan godt lide at vide, at jeg er blevet hørt. Jeg ved også godt, at de fleste der læser noget har en mening. De fleste danner sig en mening omkring det man læser, så hvorfor ikke ytre den? Og hvorfor ikke ytre den på en pæn måde?

Det slog mig bare lidt omkuld, at nogen rent faktisk synes det var latterligt, at jeg taler pænt til folk. Jeg forsøger i hvert fald i de fleste tilfælde, hvilket åbenbart gør mig sukkersød.
Men når sådan noget sker, så husker jeg på alle dem der har takket mig. Måske sidder der nogen derude og synes, at jeg mangler et liv, og at jeg skal holde op med at være sukkersød. Men mange af dem jeg har skrevet til, har senere takket mig for deres kommentar. Ikke altid fordi den har været brugbar, men om ikke andet har jeg brugt min tid på at høre dem.
Kunsten er vel så bare at finde dem der gerne vil høres, og undgå dem der skriver offentligt men ikke vil høres.Nu ved jeg da om ikke andet, at jeg skal undgå vedkommende der angreb mig for at være for sukkersød. Det er vel en start!
 
Men hvor er det underligt at blive angrebet for at være sukkersød!


4 kommentarer:

 1. Well.. der er ingen der siger at man skal pakke ting ind for folk.. Men hvis ikke de kan klare at høre ens ærlige mening, lige meget hvad den måtte være kan de da lade vær med at skrive en blog hvor folk kan komme med kommentarer.. :P

  SvarSlet
 2. Ja, det virker ihvertfald fjollet at skrive den offentlig, og så klage over, at folk kommenterer.
  Tsk, mennesker!

  SvarSlet
 3. Tsk, andre mennesker. Can't live with them. Can't live without them.

  SvarSlet
 4. Hahah!
  That's actually a good one! :D

  SvarSlet