02/05/2011

En udfordring

Jeg er virkelig blevet udfordret med de der linser.
Jeg har vidst endelig fundet en metode til at få dem ud nogenlunde hurtigt - hvilket i øvrigt var ekstremt tiltrængt. Men det tager stadig noget tid at få dem i om morgen. Men øvelse gør mester siger de, så det er jo bare med at få det prøvet!
I går havde jeg dog linse fri dag, og valgte i stedet at nyde mine solbriller med styrke. Netop mine solbriller er en af grundende til, at jeg er i tvivl om det med linser. For nu fik jeg langt om længe de solbriller sidste år, så kan det virkelig passe jeg skal ud og bruge 50 kr på et par billige solbriller fra HM fordi jeg nu vil gå med linser halvdelen af sommeren? 50 kr er jo ikke meget, men det er det alligevel når man bruge et par tusind på nye briller og solbriller sidste år. Min styrke stiger jo med al sandsynlighed på et tidspunkt. Det passer mig ikke så godt!
Jeg er i tvivl. Men må indrømme det er fantastisk at kunne se uden briller. Dog også ret underligt.

 Det er også lidt underligt at se sig selv uden briller!

Jeg føler mig frisk i dag, og social. Alligevel hænger jeg på vasketøj og opvask herhjemme. To ting jeg virkelig godt kunne være foruden. Men sådan er livet nu en gang - og forhåbentlig kommer Vinnie i morgen når hun nu ikke kunne komme i dag! Så har jeg da noget at se frem til i hvert fald.


Nu må jeg hellere finde ud af, hvad jeg skal have til aftensmad i aften.
Jeg skal nemlig ha' gravet noget kød ud af fryseren ved jeg.


3 kommentarer:

 1. Du ser SMUK ud uden briller - smukkere, burde man måske sige. Det klæder dig rigtig godt. Yay for kontaktlinser! Ud med fitness! <3

  SvarSlet
 2. Tak Rikke!
  Henrik giver dig ret. Jeg tror stadig det kræver lidt tilvænning. Jeg er lige blevet vant til, at briller er en del af mit look jo :p

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet