23.05.2011

Citron cupcakes!

Såååå ...

Jeg lavede citron cupcakes igen i går!
Og jeg ved at mindst en er interesseret i opskriften, så her får i den!

Start med at blande 200 g margarine sammen med 150 g sukker.
Et godt råd: Stil aldrig margarinen i køleskabet, for det tager en evighed så!

Det ser ret klamt ud, ikke sandt?

Dernæst skal du bruge to æg. Pisk et i ad gangen. 
Bland det derefter med 150 g mel samt en tsk bagepulver og 1,5 dl mælk. 
Til sidst skal vi ikke glemme det vigtigste ...... 


Revet citronskal. 
Samt citron saft. 

I bestemmer selv, hvor meget der skal i af både skal og saft. Dog skal i huske at gemme citronsaft nok til at kunne lave glasur til dem! Og med dem mener jeg mellem 15-25 cupcakes. Alt efter hvor store i laver dem!
Og så kommer det til at se sådan her ud ... 
Om nom nom!

Og ved i hvad det bedste er? 
Det efterlader meget lidt opvask! 


Så skal de blot bages ved 200 g i 20-25 minutter ... og vupti!

Bon appetit!

Jeg går ud fra, at i selv kan lave glasur.
Enten af citronsaft og flotmelis alene,
eller citronsaft, meget lidt vand og flormelis.
Alt efter, hvor kraftig smagen af citron skal være.
Vores er af citronsaft alene.

3 kommentarer:

  1. Any time!
    Den lagkage jeg lavede til min fødselsdag kan altså virkelig også anbefales btw! :)

    SvarSlet
  2. De ser rigtig lækre ud!

    http://itsmypassions.blogspot.com

    SvarSlet